49

Плати си скъпо след bTV! Биляна Гавазова отритната от най-близкия си човек

Решението да напусне bTV е струвало скъпо на журналистката Биляна Гавазова, разкри самата тя. След дългогодишен стаж в телевизията водещата избра друго поприще, но с това си навреди в личен план, пише Ретро. Тв звездата, която стана доброволно от стола в „Тази сутрин“ преди година, не получила подкрепа за радикалното си решение от един от най-близките си хора – баща си.

Преди да хвърли оставката, Гавазова имала период от няколко месеца, в които узрявала за идеята и опипвала почвата, допитвайки се до семейството и приятелите си дали да рискува. Единствено баща й се противопоставил на желанието й да прекрати кариерата си.

„Той ми каза, че съм родена за това, че това е моето място и моят път. Даже се скарахме. Аз го усетих като неподкрепа. Той много мислеше за мен, да не направя грешка. И аз му казах: „Важно ли е за теб да съм щастлива и спокойна и да имам време за семейството? Ако да, тогава това е моето решение“, откровена е Биляна.

Година след като вече не е на екран, журналистката има свой частен бизнес. През есента тя основа рекламна и маркетинг агенция, която се занимава със заснемане на реклами, изготвяне на рекламни стратегии, социални медии, курсове за публично говорене и сходни мероприятия.   

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
И жуже

И жуже

08.04.2023 | 23:17

Копанарите са от Румъния... ако не знаете..!

Отговори
1 0
Грозен

Грозен

01.04.2023 | 09:16

кон.

Отговори
6 2
Копанаринът и сие

Копанаринът и сие

31.03.2023 | 11:00

С торба през рамо, не е изпуснало Битивито, кой знае какво....!

Отговори
5 3
Мими

Мими

31.03.2023 | 17:30

Истински копанарин може да го каже!

Отговори
1 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?