46

Пламна скандал с наградата от "Капките", Краси Радков в немилост заради колата

Интрига пламна покрай обещаната награда от шоуто „Като две капки вода“

"Няма кола още. Автомобилът спечелен от Краси Радков, не е при нас. Не знаем дали се е свързал с изпълнителния директор. Но до нас лекарите не е стигнал никакъв отзвук“,  това заявиха пред „България Днес“ от столичната болница по детски болести „Проф. Иван Митев“.

В средата на месец май се проведе финалът на шоуто „Като две капки вода“. Десетото юбилейно издание беше спечелено от актьора Краси Радков. В емоционална реч Радков обяви, че ще дари наградата си - автомобил на детската болница в София.

"Краси Радков не се е отказал да дари наградата си. Все още има намерение да помогне на болницата, но това е един дълъг процес. Първо той трябва да придобие автомобила, след това да го продаде и сумата да бъде дарена, защото на лечебното заведение не му трябва кола, а  пари. За Краси Радков е много по-лесно да дари просто автомобила, но те не са заявили това, а знаете, че мие следваме желанието на тези които даряваме“,  категорични са пиарите на комика и изразиха надежда че нещата ще се случат в близките няколко седмици, тъй като твърде много са се проточили. Специализираната болница има спешна нужда от апаратура на обща стойност 75000 лв., така че каквото и да дари актьорът, все ще е от полза.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ала

Ала

04.08.2022 | 22:23

Халваджиян. Без коментар. Няма ли кой да утрепе гнусния арменец?

Отговори
4 0
Какво

Какво

04.08.2022 | 19:23

То няма кола за награда товар само за пред зрителите. Замазване на очи, под масата е взел пари и тези ще има да чакат дарение .

Отговори
5 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?