71

Пламна ли любов в "Игри на волята"? Вижте какво си разменят Фейгин и Георги ГОРЕЩИ СНИМКИ

Александра Фейгин и Георги Янев от "Игри на волята" отново разпалват слуховете, че имат любовни отношения. Фигуристката публикува в Инстаграм снимка, на която двамата се гледат доста предизвикателно (и влюбено) със симпатичния шампион по плуване.

"Много сте сладки", "Страхотни сте", "Това се казва поглед", насърчават феновете Фейги и Георги. Други пък призовават да си кажат директно дали са заедно или не.

Фейгин, която тази се седмица е капитан на Супергероите се изправи срещу Гого в директен сблъсък за лидерската позиция. Мненията на двете коалиции в лагера се разединиха в мненията си, което доведе до равенство в гласовете за спортистката и застрахователя. Решаващият глас на Мани повери знамето на младата фигуристка.

19-годишната двукратна шампионка на България по фигурно пързаляне определено знае как да предизвика интерес към себе си. Тя така и не казва в прав текст дали с Георги от Непобедимите са наистина гаджета или всичко е само провокация. В предаването вече стана ясно, че между двамата прехвърчат искри, които напълно реално може вече да са пламнали в огъня на любовта.

Самата Александра вече призна, че двамата са излизали на среща, която е била още преди старта на предаването, след като 19-годишната блондинка е получила покана от Георги за вечеря. "Ще се радвам, ако има втора среща с Георги и може би това ще стане дори тук, в „Игри на волята“, загатна капитана на Супергероите миналата седмица, пише Телеграф.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Генадиев

Генадиев

05.10.2022 | 15:20

А дано не се е излъгало момичето. Тя е свестна и изглежда добра ама тоя баламурко е абсолютна карикатура. Прост, нагъл, че и грозен.

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?