1553

Плачете, мъже! Най-нежната цигулка на България се омъжи СНИМКИ

Таня Стрингс, известна като най-нежната цигулка на България, се пусна по мелодията на любовта с приказна сватба. Гости от цял свят пристигнаха в Розовата долина, за да отпразнуват събитието заедно с младоженците.

Съдбата събира двамата на първа среща в най-романтичния град на света - Париж. Оттук историята е като на филм - лимузина, нощ на Шан-з-Елизе, ресторант със звезда „Мишлен”, първа целувка пред Айфеловата кула и случайно намерен на тротоара пръстен.

 

Истинското предложение за брак не закъснява, а това лято се състоя и тяхната музикална сватба. Празникът беше дирижиран от царицата на церемониите Мая Петкова. Облечена във величествена бутикова рокля, булката слезе по 30-метрова пътека, очертана от естествени цветя.

Мелодията, съпровождаща нейните стъпки към сватбената арка, беше изсвирена от виртуозната пианистка Валерия Вълканова и голяма част от оркестъра на Дубай под опеката на шейха. За наслада на всички гости на живо се носеха ноти от флейта, арфа, виолончело и цигулки. Музикалната програма на вечерта продължи с четирима гайдари и славея на телевизионното риалити „Фермата” - Лили Семкова.

Със своето космическо изпълнение на песента „Излел е Дельо хайдутин” певицата просълзи отново присъстващите, и не само българите. Вихърът на емоцията беше прехвърлен към формация „Играджии”, които с тъпанджията на Теодосий Спасов издигнаха с мощни звуци и бързи стъпки дансинга във въздуха.

Два бенда пък разчупиха традицията с популярни музикални хитове и свои авторски поп парчета. Джаз певицата Мери Мердинян като кума на младоженците ги изненада с красивата и вечна класика "Love of my Life". Мистичното огнено шоу на кокили Fire Teatro буквално подпалиха с красив танц басейна на сватбеното шато. Изпълнението им завърши с епична заря, която освети цялата Розова долина.

 

Снимки от Тихомир Йорданов

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Където е текло....

Където е текло....

14.08.2022 | 12:05

Затова ще внимаваме повече, На срещите си тайни и вълшебни...:-)

Отговори
2 1
Аааа какво

Аааа какво

14.08.2022 | 11:36

Коя в тази толкова е известна,че чак сега разбирам за нея . От къде ги вадите тези толкова известни хора???!!!

Отговори
7 3
Кпсс

Кпсс

14.08.2022 | 02:13

Ауууу,на.с.р.х се,олееее.....

Отговори
9 3

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?