3906

Плачете, мацки! Мастагарков отказа да е новият "Ерген"

Звездата от "Игри на волята" не харесвал идеята на формата. Стана ясно, че вече избраха момичетата за новия сезон

 

Риалити героят Благомир Мастагарков отново е отказал да бъде новият ерген на България. Моделът, известен с прозвището Българския Кен, пак получава покана да бъде главно действащо лице в най-гледания формат в България, в което редица секси мацки да се борят за сърцето му.

 

Мастагарков от "Игрите" отказал на "Ергенът"


Мастагарков за общо трети път реже екипа на шоуто. Този път продуцентите на "Ергенът" го избират заради небивалия интерес към него след изявите му в "Игри на волята" през миналата година, пише "България Днес".

От Би Ти Ви, която излъчва предаването, вече откраднаха няколко бивши съплеменници на Мастагаров от "Игрите" за "Островът на 100-те гривни".

 

Благомир, който е един от най-желаните ергени, обаче не искал да влиза в подобен тип предаване. Моделът не харесвал като цяло формата, в който десетки жени да му се умилкват, и то пред цяла България. А и трябвало да е ангажиран с предаването над два месеца, което ще пречи на работата му.

 

 Моделът е един от най-желаните мачовци в България


След отказа на Мастагарков продуцентите на "Ергенът" се спират на съгражданин на Благомир. Това е Стилиян Сариев - атрактивен, заклет почитател на творчеството на Достоевски и победител в конкурс "Бест еротичен модел България".

 

В същото време повечето момичета, които ще участват в новия сезон на "Ергенът", вече са избрани. Започнали са пробите по роклите им и т.н. Очаква се шоуто отново да бъде в Гърция, където бе и предният сезон.

Снимките на предаването трябва да започват в края на лятото. А самото предаване ще се излъчи през есента на следващата година.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?