Следвайте ни

Плачете, фенки! Фики на косъм да се откаже от музиката

viber icon

Фики Стораро разкри нежната струна на душата си пред Мариян Станков–Мон Дьо в „Неделята на NOVA”.

„Аз съм едно младо и амбициозно момче, което дава живота си за музиката. Музиката е моята страст завинаги. Гледам да съм скромен, да не обиждам никой човек. Винаги съм криел, че съм чувствителен”, сподели Фики.

Фолк любимецът обаче каза, че въпреки ранимата си душа, се старае да бъде силен и да се справя с трудностите. Като най-тъжен момент в кариерата си Фики определя негативните коментари за албума му „Is this love”.

„Тогава се почувствах много наранен и обиден. Мислех да се откажа от музиката, да се захвана с нещо друго. Споделих го с моите родители - че съм много наранен, много разстроен. Не се чувствах спокоен, не знаех как ще издържа на целия негативизъм. Баща ми тогава ми каза: „Ти си роден да пееш, ти без музика ще загубиш всичко”. Много се радвам, че винаги е бил до мен”, сподели Фики.

Певецът сподели, че коментарите, които са му казвали да се откаже от кариерата си дори са предизвикали сълзи в очите му. Песента има и българска версия, но не е факт, тъй като Фики смята, че така ще „бърка в стари рани”.

Той коментира и звездното си участие в "Като две капки вода": "Дони е изключително голям певец на много поколения. Той ме поздрави и ме накара да се чувствам много горд. Каза, че се радва, че съм впечатлил всички."

"Всички изпълнители са супер талантливи и за мен е чест, но аз се състезавам наистина със себе си. Не съм мързелив, амбициозен съм и правя нещата с много любов"
"Никога не ми е тежало да бъда синът на Тони Стораро, брат ми е наопаки. Аз винаги съм бил по-скромен.

Той още докато се качи в такси и си казва, за което много му се караха. Баща ми е изключително земен човек с невероятна дарба.

Дадох си сметката, когато трябваше да пробия. Питах се как да постигна неговите успехи и си казах, че трябва да направя хубаво тяло, да изглеждам като корица на списание", заключи Фики.

Коментари (1)

Мунчо

Мунчо

01.03.2021 | 19:51

С убавата песен за апартамента ни направи музикални инвалиди. Като я чуя и получавам желание да посетя мястото с двете нули.

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?