Следвайте ни

Плачете, чалгаджии! Камелия къса с поп фолка СНИМКА

viber icon

Попфолк певицата Камелия сменя жанра в най-новата българнска комедия "Голята истина за група "Жигули", където си партнира с прочутия актьор Михаил Билалов. Във филма чалга дивата играе чалга изпълнителка, която иска да пее рок.

"Поканата дойде от екипа и много се зарадвах, защото там играя певица. Ролята ми е кратка, но значима и култова, защото с нея се влиза директно в сюжета. Екипът ми помогна много, получих подкрепа и стимул да се отпусна. Имаше много забавни моменти, защото се случваше да забравя репликите си и Билалов се опитваше чрез неговите да ми ги припомни. Накрая успях да се отпусна и започнах да импровизирам, бях естествена", разказва Камелия пред столичен ежедневник.

Това няма да е първото им участие - през годините тя трупа актьорски опит с роли в телевизионни реклами и комедийния сериал "Ракия Сънрайз".

"Голата истина за група "Жигули" е филм на режисьора Виктор Божинов. Сниман основно в Бургас, филмът разказва историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада точно когато е на върха на славата си. С времето вкусовете на публиката се променят, а музикантите са напълно забравени, докато не им се налага да се съберат отново. Филмът събира едни от най-талантливите и обичани родни актьори, между които Мишо Билалов, Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев-Геро, Лилия Марвиля и др.

Според Камелия филмът, чиято премиера е планирана за пролетта, ще е глътка свеж въздух в първите топли дни и едно забавление, от което всеки от нас вече има нужда. Певицата, както и всички нейни колеги, са без ангажименти след затварянето на заведенията в страната.

"Лошото на пандемията е, че не й се вижда краят. Ние, изпълнителите, сме много ощетени. Докато почти всичко работи, нас никой не ни отразява. Така може да дочакаме не трета, а тридесет и трета вълна. Вирус има и той може да е опасен, в това няма спор, но страхът също е не по-малко опасен. Той води до напрежение и агресия, поражда конспиративни теории. Има много въпроси, които чакат своите отговори", казва още фолкфурията. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай