71

Писъци в "Един за друг"! Припаднала участничка хвърли в ужас състезателите СНИМКИ

Риалити формата за двойки "Един за друг" е сред най-гледаните предавания в момента и хиляди зрители снощи станаха свидетели на инфарктна ситуация с припаднал участник. 

От продукцията нагърбиха участниците с много тежка игра, на която едно от крехките момичета не издържа и се свлече на земята, а останалите започнаха да пищят и да се суетят до безжизненото тяло. 

Всяка двойка трябваше да държи въже, което е завързано за кофа с течност над главата на половинката им. И когато пуснат въжето - цялата течност се излива върху човека отсреща. 

Крехката Габи бе сред първите, които пусна въжето и колабира на терена. Всички участници се изплашиха и започнаха да пищях от страх и ужас. Половинката на Габи - Десислав, веднага се отказа от играта и се притече на помощ. Медицинският екип също реагира светкавично. 

Оказа се, че на Габи й е прилошало, тъй като не е била закусвала. Така се превърна в една от номинираните двойки. Уви, останалите имаха право да спасят една от двойките и решиха именно на тях да дадат шанс. 

От състезанието си тръгнаха Надежда и Симеон, а на тяхно място продукцията вкара известните инфлуенсъри Артьом и Кристина. Това не се понрави на зрителите, които искат обратно забавната Надежда и вън разглезените инфлуенсъри, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Баба

Баба

25.02.2023 | 12:12

Къде е романтиката в това шоу. Някакви безсмислени игри . Въжета и кофи . Кой гледа това никой!!!!!

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?