1939

Пир по време на чума: Ето колко хиляди плаща Галена за училището на сина си

Попфолк дивата Галена напоследък има доста вълнения не само покрай новия сезон на "Гласът на България", но и чисто майчински трепети, свързани с началото на учебната година. 

Големият син на семейството Стефан ще учи в ново училище - Американският колеж във Велико Търново. "Вълнувам се много", обясни Галена. по-малкият му брат Александър тръгва на училище, но не съвсем, защото ще ходи на предучилищна.

Той е записан в училище, за да придобие навиците на първолак, обясни майка му Галена пред Би Ти Ви. "Тепърва ще започваме да се учим да пишем", той е левичар, разказа певицата. 

 Бърза справка в ценовите диапазони на Американски колеж в старата столица показват, че цената за учебна година се движи около 5500 евро, което прави 11 бона в български левове. Сумата не проблем нито за таткото на ученика, нита за майката, която е сред най-скъпо платените певици у нас. Явно по подобие на Мара Отварачката и Галена се е спряла на американско училище, което гарантира не само добро образование, но и подходяща среда на наследника. 

"Аз, когато бях малка, се справях сама. Купувах си сама учебниците, подготвях си ги, надписвах и обличах сама. Може би, защото родителите ми нямаха време, разказа певицата. Сега искам да участвам в този процес. Учейки преди със Стефан си припомнях много неща, но вече някои неща, които учи, не ги разбирам, обясни Галена.

Стефан е избрал да учи компютърни науки и очевидно като всяко IT не обича да бъде под светлината на прожекторите. За разлика от него Александър се превърна в любимец на зрителите с участието си в началото на "Гласът на България", пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?