49

Пипи разплака с тази СНИМКА на Сашо Диков след тежката операция на сърцето

Журналистът, който има нужда винаги да заявява истината на висок глас, се възстановява след критичния период, когато животът му висеше на косъм

Сашо Диков е друг човек след тежката 5-часова операция на сърцето за поставяне на байпас, която му направиха наскоро. Журналистът ще се възстановява тепърва от сложната интервенция, но вече е наясно с най-важните равносметки в живота.

Наскоро дъщеря му Петя Дикова публикува обща снимка във фейсбук профила си, която за минути провокира коментарите. Кадърът показва Сашо Диков в една различна светлина, за мнозина дори е напълно неузнаваем, но пък във все така познатата добра спортна форма. Видно е, че е прогресирало и другото му заболяване - витилиго – болест на кожата, при която се появяват бели петна върху нея в резултат на неактивност на клетките, които произвеждат меланин.

През юли тази година журналистът, който е бивш шампион по ски, спортува редовно, не пуши и почти не употребява алкохол, отпразнува своя 70-годишен юбилей. Наясно е, че ще му бъдат нужни месеци, за да се почувства в познатата физическа форма и енергия.

Проблемите му със сърцето не го изненадали, тъй като то започнало да го предава още на младини - Диков имал фамилна обремененост – висок холестерол, който докарва фатален инфаркт на баща му, когато е едва на 54 години.

В момента грижите за Сашо са поверени на дъщеря му Петя и настоящата му половинка, за която Диков не иска да говори публично, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?