1553

Пиленцата от Монако блестят на яхтено шоу

Пловдивчаните Нина и Борислав Димитрови, по-известни като Пиленцата от Монако, бяха сред посетителите на яхтеното шоу в Монако за пета поредна година. Те успяха да се докоснат до луксозните плавателни съдове и да посетят с гид три от тях.

За три дни Порт Херкулес е домакин на Monaco Yacht Show (MYS), най-голямото международно изложение за яхти, организирано под  патронажа на принц Албер II.  Като част от това грандиозно шоу, което се провежда от 1991 г. по инициатива на френския предприемач Морис Коен, над сто великолепни уникални суперяхти, създадени от най-големите корабостроители в света, са в Монако. А на насипите има щандове на различни търговски дружества, корабни брокери и други участници на пазара.

Изложението в Монако е известно с ненадминатото качество на суперяхтите, които удивяват с размерите си. А всяка година поне четиридесет от стоте участващи яхти правят световна премиера. Средната дължина на ​съдовете е 50 метра, а дължината на корпусите на мегаяхтите надхвърля 100 метра.

През последните години посетителите все по-често виждат компании, предлагащи ултрапремиум продукти, тясно свързани с луксозния живот на собствениците на суперяхти, луксозни автомобили и мотоциклети, хеликоптери и частни самолети. Тук заможните посетители могат да закупят или наемат една от разнообразните яхти и да се потопят в атмосфера на празник и блясък, типични за Княжество Монако. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Реклама

Реклама

03.10.2023 | 08:33

На селяни от майна сити прочути с тъпотията си.

Отговори
1 0
mexx

mexx

03.10.2023 | 02:12

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами[] ------ https://min.lc/medbg

Отговори
0 1
До mexx

До mexx

03.10.2023 | 08:32

Ако искаш да осетиш каво е СЕК..С. НАВЕДИ.СЕ И БЕЗ ВИАГРА И ДРУГИ БОЛУЦИ ЩЕ УСЕТИШ ЕДИН ГОЛЯМ ФАЛОС МЕЖДУ БУЗКИТЕ . НАПРАВО ЩЕ ЛИТНЕШ ДО НЕБЕТО И ЩЕ ПУКНЕШ ОТ КЕФ. ПОздрав от гигантския ФАЛОС НАТЕЧЕН ПЕН..ИС.

Отговори
1 0
Айше

Айше

02.10.2023 | 20:38

Имат много висок живот анааа

Отговори
2 1
Док

Док

02.10.2023 | 22:06

Падрас варму

Отговори
0 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?