Следвайте ни

Пиарът на Софи заговори за семеен проблем, отрече инцидент в "Капките"

viber icon

С бутикова шина излезе Софи Маринова на участие в заведение в Слънчев бряг. Певицата сащиса почитателите си с поддържащия аксесоар, който блестеше отдалеч и удивително много подхождаше на тоалета й. Това мигновено породи съмнения, че шината е специално изработена, за да пасва на модерните облекла на изпълнителката. С лъскавата шина Маринова перфектно скрива гипса на ръката й, за да не прави впечатление на почитателите й.

Припомняме, че тя счупи ръка след бала на сина си, като обясни, че се уплашила от партньора си Гринго и паднала. Това, което се набива на очи, е, че Софка трудно се движи по сцената. Затова при участието й в дискотеката в Слънчака тя стои предимно на едно място, а микрофонът й е фиксиран на стойка пред нея. Неуспешни са и опитите на певицата да танцува, като успява да си движи само едната ръка, а другата стои само в една-единствена позиция, пише „България днес“.

Трудната й подвижност обаче продължава да налива вода в мелницата на слуховете, че тя е била пребита от Гринго и заради нараняванията по цялото тяло не може да танцува. Междувременно нейният говорител отрече да е казвал лъжата, че тя е счупила ръката си при снимки на клип на „Като две капки вода“, както твърди пак „България днес“. „Това си е личен семеен проблем между тях. Всяко едно семейство си има спречквания, караници, но тук става въпрос между тях си за семеен личен проблем. Много се изписа, че аз съм казал, че Софи Маринова е снимала за „Като две капки вода“, че е паднала от маса или от диван, но истината е, че никъде не съм казвал такива неща! Явно някой се е представил за PR-а на Софи и е дал фалшива информация.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?