Следвайте ни

Певици и плеймейтки си мерят дипломите

Джена записа криминалистика, Светлана Гущерова ще става юрист

viber icon

Напъни да се изучат и сложат във фейсбук профила си солидни дипломи не оставят на мира доста знаменитости от родния хайлайф. Сред тях е и певицата Джена, която е решила да става висшист. Особено впечатляващ е нейният избор на специалност. "Не съм ви казвала, но съм студент по национална сигурност и криминалистика вече трета година", сподели гласовитата изпълнителка пред своите почитатели.

 Така тя ще сложи в джоба си дори своите колежки Кали и Райна, за които се знае, че  са професионални психоложки. Същата специалност записа, при това редовно обучение, актрисата Вили Марковска.   

През отиващата си година  водещата Деляна Маринова-Джуджи се похвали, че вече е магистър. Публикува и копие на дипломата си по „мениджмънт в екранните изкуства“. Гласовитата Михаела Филева също успя да завърши магистратурата си в Музикалната академия. Михаела Маринова пък учи „Музикално-сценична режисура“.  

Напористата певица Тита следва „Управление на бизнеса и предприемачеството“, а плеймейтката и горда майка Светлана Гущерова е решила да постави ново начало в живота си, записвайки се да учи право.

Докато едни тепърва щурмуват университетите, други вече са минали по този път. Малцина подозират, че носителката на престижния приз „Мис свят“ Вероника Стефанова е завършила „политология". Плеймейтката Ася Капчикова пък се е преборила с философията в Софийския университет. Джулиана Гани завърши Музикална консерватория с пиано, но това <210> се видя недостатъчно и сега има дипломи и по специалностите "Икономика на туризма" и "Европейски проекти".

 
 
 
Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (2)

Анонимен

Анонимен

14.12.2020 | 23:22

На това му се казва голяма амбиция-покупка на диплома...Поредното доказателство за неграмотни хора в България

Отговори
0 0
Мимокмок

Мимокмок

14.12.2020 | 18:04

Като във вица:Миличка ,как я взе тази диплома? Ами на лизинг.Ами ти твоята?На духинг.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?