4020

Петте зодии с най-трудни характери

Всеки от нас има както положителни, така и отрицателни черти на характера. Поради недостатъците е трудно да се намери общ език с много хора, да се изградят отношения или просто да се поддържа диалог. С кои зодии е най-трудно да се разбирате и кой е най-добрият начин да общувате с тях, за да улесните живота си?

Овен

Първите представители на тази класация сред зодиите са Овните. Всички те са известни със своя нрав, агресивност и прекомерна емоционалност. Това важи особено за мъжете. Те бързо, буквално за една секунда, светват като клечка кибрит и след това за кратък период от време могат да унищожат това, което са създавали в продължение на много години. Това се отнася не само за личния живот, но и за работата и отношенията с приятели. Овните никога няма да признаят, че грешат и упорито ще го доказват. 

Съвет: По-лесно е да общувате с Овен на една и съща дължина на вълната. Намерете тема за разговор, която ги кара да се чувстват като експерт по нея и която също ви интересува.

Близнаци

Неспокоен знак от зодиака, който е постоянно привлечен към нови приключения и постижения. Но понякога самите Близнаци не знаят какво наистина искат. Често всякакви съмнения ги измъчват, така че понякога могат да излеят гнева и недоволството си върху хората около тях. Вътрешните противоречия, които възникват при определени обстоятелства, пречат на Близнаците да вземат правилното решение. Това води до факта, че отново започват да страдат околните, чието мнение в повечето случаи не означава нищо за Близнаците. Най-често правят каквото си искат и нищо друго.

Съвет: Когато общувате с Близнаци, не трябва да сте скучни и да ги упреквате за несериозност или лекомислие. Те обичат интелектуалните битки и „изненадващо истински“ истории.

Дева

Най-педантичният, взискателен и придирчив знак от Зодиака. Именно тези черти на характера ги правят непоносими. Те могат да ви измъчват с безкрайни въпроси по всякаква тема или полезни съвети за решаване на конкретен проблем. Малко хора могат да имат стабилна връзка с този знак.

Съвет: За да се разберете с Девите, трябва да преминете през огън и вода с тях. Не забравяйте да казвате само това, което наистина мислите. Девите обичат, когато са изненадани и се подчертава тяхната изключителност.

Скорпион

Скорпионът се смята за най-загадъчния, хладнокръвен и непредвидим знак. Понякога изглежда, че са готови за всякакви изпитания на съдбата. В тяхната компания може да се почувствате сякаш не сте толкова уверен човек, колкото сте в действителност. Скорпионите предпочитат да играят по собствените си правила и никога няма да следват примера на другите. В същото време може да таят обида и да измислят план как да ви отмъстят в бъдеще. Бихте ли искали във вашето обкръжение да има човек с такъв характер? Ако Скорпионът е решил да спечели благоволението ви, тогава ще бъде много трудно да му попречите.

Съвет: Когато общувате със Скорпиони, няма нищо по-добро от дълъг и искрен разговор. Покажете, че споделяте техните ценности и не забравяйте да им покажете елементарни любезности.

Стрелец

Малко вероятно е Стрелецът да ви даде право на грешка, затова, когато общувате с представител на този знак, се пригответе да отговаряте за вашите думи, неизпълнени обещания и необмислени действия. Мъжете Стрелци са отмъстителни, а жените много приказливи. Една невинна шега, изречена от устата на Стрелец, може да се окаже обида. Въпреки че самите те дори няма да забележат, че са обидили някого. Не всеки успява да изгради искрени, топли и приятелски отношения с тях.

Съвет: Казвайте истината и само истината - Стрелецът не търпи лъжи и двуличие. За хармонична комуникация е по-лесно да споделяте своите възгледи, да намерите поне една обща кауза, или мисъл, или хоби, което да ви свързва за дълго време.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?