Следвайте ни

Петте сигурни знака, че някой мисли за вас

viber icon

Хълцане
Нищо чудно, че казват, че ако хълцането е настойчиво, значи някой ви помни. Тази вяра съществува от много векове и, колкото и да е странно, тя е вярна. По време на хълцане мозъкът получава сигнали, човек се разсейва от работата и всичко, което съществува в света, за да сложи край на неприятното хълцане. Между другото, най-често човек прибягва до телефона или разговаря с най-близките си.

Бели пера
Ако виждате навсякъде бели пера – да, истински пера – то това е ясен знак, че той мисли за вас. Но не обръщайте внимание на единственото перо, което сте срещнали преди три години. Вярно, ако това се случва доста често, тогава можете да бъдете сигурни. Факт е, че от древни времена белите птици и техните пера се считат за символ на любов, невинност и чистота. Този образ и асоциация е толкова силно застъпена в нашето подсъзнание, че мозъкът прави всичко, за да привлече вниманието ви.

Виждате го в мечтите си
Отдавна е доказано, че в съня си човек е в състояние да види това, което не забелязва в живота. Може би сънуваният Брад Пит не говори за нищо, но близък приятел или вашият партньор означава обратното. Всъщност подсъзнанието в съня се опитва да ни насочи някъде, а също и да ни защити. Знайте, че не мечтаем за хора, към които не сме енергично привързани.

Изведнъж си спомняте човек
Без никаква причина. Съвсем случайно си го спомняте, но и бързо забравяте. В такива моменти той изпраща телепатични сигнали и те стигат до вас. Между другото, това е най-малкото нещо, на което е способно подсъзнанието.

Неочакван прилив на емоции
По време на силен прилив на емоции, независимо дали са положителни или отрицателни, ще искате да го информирате за това. Силните емоции също ви карат да бъдете привлечени от бившия си, най-вероятно все още сте привързани един към друг.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?