Петте женски зодии, по които мъжете ПОЛУДЯВАТ

Всеки представител на зодиака има свои специални трикове как да привлече отсрещния пол. И ако някои умело пленяват мъжете с ефектен външен вид и наперени тоалети, други са убедени, че няма нищо по-лесно от това да проправи пътя към сърцето на избраника си, чрез стомаха. Нека разгледаме по-подробно Зодиака и женските тайни по отношение мъжкото очарование. Как жените от тези зодии умеят да грабват вниманието на мъжете.

Как се случва процеса на привличане… Предлагаме ви да узнаете това сега:

 

Овен

Тази темпераментна огнена дама залага на простотата. Всеки нов ден, тя прави грима си с очна линия, червено червило и избира обувки с токчета. Разбира се, не всеки ще реши да мине покрай такава ярка красота. И все пак. Ако се намери смелчага, решителната жена Овен ще го настигне и ще го принуди да я погледне по-отблизо.

Телец

Рационалната жена Телец, в лова на мъж действа, според добре определен план. Случайните срещи и мимолетни романи не я интересуват. За нея, портретът на идеалния мъж е в главата й. И когато тя го срещне, започва да използват всякакви средства за привличане на вниманието му, като се започне от приятелска комуникация до демонстрация на кулинарни и професионални таланти.

Близнаци

Ако представителката на зодия Близнаци не успее да привлече мечтания мъж с външния си вид, тогава лесно ще го убеди в словесна форма. С нея тя ще покаже, че е неговата търсена избраница. Жената Близнаци е отлична компания. Способна е да споделя интересите на мъжете, както за футбола, така и за политическите възгледи. Определено, мъжът няма да се отегчите с нея.

Рак

До жена Рак всеки мъж се чувства като истински алфа. Интересното е, че жената Рак не трябва да се старае много, за да привлече мъжкото внимание. Намирайки се до мъжа, тя сякаш го обгръща с топлина, нежност и интерес.

Лъв

Жената Лъв е онази фатална дива, която всички гледат. Към само нея, обаче малцина дръзват да се обърнат. Няма значение, дали е красива или непретенциозна, благополучна или не много, общителна или потайна, погледът й няма да остави безразличен нито един мъж, който минава покрай й. Естественото й родословие привлича и забавя погледа. Малко обаче ще се решат да започнат диалог с Лъвицата. Може би, затова тези жени, често изпитват трудности в личния си живот.

източник: actualno.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?