2374

Петя Дикова шокира: Изостави синовете си и нагази в... СНИМКА

Няма да повярвате къде посрещна Великден тв водещата Петя Дикова. Тя изуми с мястото, на което се намира и по какъв начин е успяла да намери покой покрай непослушните си синове. 

Всяка майка има нужда от уединение и Петя Дикова не прави изключение. Вкъщи не намира това спокойствие, но и навън е много трудно. Все пак е намерила изобретателен начин, който да я спаси от обсебващите малки мъже. 

Семейството отишло на пикник на Великден, но вместо да си играят на тревата край реката, непослушните малчугани търсели непрекъснато вниманието на своята майка. Тя била принудена да влезе в студената вода, за да я оставят на мира. 

"Нетипично, но решаваш, че си заслужил 5 минути спокойствие. Преместваш си стола по средата на реката.

- “Мамоооо, не мога дойда пи теб”, пише Петя Дикова под снимката, която шокира нейните приятели. Не можем да скрием впечатлението си, че Петя се справя чудесно като майка и отделя внимание за децата си, още повече, че държи да им покаже чудната природа на родината, а не да ги държи над телефоните или на разкодки из моловете, пише show.blitz.bg.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Габи

Габи

27.04.2022 | 09:54

Мястото на Петя и баща и Сашо въобще не е в нормалната българска журналистика. Не поглеждам въобще каналите в които те се показват. Лигавене, наглост и арогантност показва тази фамилия.

Отговори
2 3
За да оцениш и коментираш

За да оцениш и коментираш

27.04.2022 | 11:21

някой човек трябва да си минимум на нивото му и си мисля, че вие сте далеч от тяхното ниво, за ди си го позволявате. Лично аз много харесвам Петя. Умно, добросърдечно и интелигентно момиче.

Отговори
0 2
Ангела

Ангела

27.04.2022 | 21:37

Абсолютно ви подкрепям. Дамата или господина, който коментира Петя Дикова трябва да е поне на нейното ниво, а очевидно не е. Гледайте си синоптичките, псевдо водещи на предавания, които не могат да вържат и 2 изречения без да Ъкат и Хъкат, които нямат никакво образование и ценз. Аз предпочитам Петя и винаги ще предпочитам образованото и интелигентно същество. На вас успех в живота!

Отговори
0 1
НОВИНА....ЗА ЗАПЕК..

НОВИНА....ЗА ЗАПЕК..

27.04.2022 | 09:17

СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ НЕЩАСТНИ БЕЗДАРНИЦИ...

Отговори
3 2
НОВИНА....ЗА ЗАПЕК..

НОВИНА....ЗА ЗАПЕК..

27.04.2022 | 09:17

УНИКАЛНА НОВИНА !!!! ЕВРИКА !!! ЕДВА ДОЧАКАХ КРАЯ НА НОВИНАТА ! ТРОГНАХ СЕ ЩЕ ПОСЕТЯ ТОАЛЕТНАТА НЕПРИВИЧНО ЗА МОИТЕ НАВИЦИ ДНЕС ЗА ВТОРИ ПЪТ! ВЕЧЕ ЗНАМ НЕМОГА ЛИ ДА СЕ ИЗХОДЯ ТЪРСЯ НОВИНА СВЪРЗАНА С ПЕТЯ ДИКОВА ...И СИ Е .. ПРЕПОРЪЧВАМ ЛЕЧЕНИЕТО И НА ВСЕКИ СЪС СТАБИЛЕН ЗАПЕК....

Отговори
6 3

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?