Следвайте ни

Петя Буюклиева стана свекърва СНИМКИ

viber icon

Петя Буюклиева вече е свекърва! Тя се закичи със званието преди няколко часа, след като ожени сина си Тони за красива албанка, която вече отдавна приема като своя дъщеря.

Голямата ни певица вдигна сватба за чудо и приказ в Катедрален храм "Успение Богородично" в морската ни столица Варна, а синът й Тони и половинката му Еги Брандо приличаха на герои, извадени от приказна любовна история.

Пищното празненство, което бе уважено и лично от кмета на града, продължи в "Св. Св. Константин и Елена", в зала "Романс" на хотел "Астор Гардън", където не само гостите, но и всички останали впечатлени от организацията и голямата любов на младото семейство.

Първи снимки в социалните мрежи от щастливото събитие качи журналистът Пламен Тотев, който е и автор на текста на песента на Петя Буюклиева "Дай ми лято".

"Това дете, което изписахме от родилния дом преди 27 години, днес прави сватба. Тони и Еги да летят заедно към мечтите си!", пише над сватбените кадри.

Тони Георгиев предлага брак на дългогодишната си приятелка Еги, с която се запознава още като студент в Бремен, а годежа отпразнували малко преди Коледа в тесен семеен кръг. Още тогава обаче, и двамата знаели, че сватбата няма как да не бъде близко до морето, каквато била и мечтата им, която днес вече е факт.

Младото семейство живее от години в Цюрих, Швейцария, където Тони учи и работи./show.blitz.bg
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?