Следвайте ни

Петъчно изпитание за Девата, Козирогът с важно предупреждение

viber icon

Овен

Днес е особено необходимо да запазите спокойствие. Не може да се откажете от определена идея, защото някой когото харесвате не участва в развитието ѝ. Ще усетите, че се водите по чуждото мнение и това определено няма да ви хареса. Направете анализ и променете посока си на мислене.

Телец

Добре е днес да обръщате внимание на детайлите – може да има нещо малко, но важно, което изпускате. Графикът ви ще е пълен, но ще претърпи някои промени. Това няма да ви стресира, а напротив – ще ви даде повече свободно време, което може да отделите за любими занимания.

Близнаци

Ще се появи ситуация днес, в която ще се наложи да проявите разбиране за нещо, което ви е много ясно. Ще се чувствате объркани. Ако някой колега ви предложи помощта си, не я отказвайте – имате нужда от нея. Обърнете внимание на близките си – те ще ви помогнат да се отпуснете.

Рак

Ще ви хрумне необичайна идея, която ще промени някои планове. Въпроса не е дали ще се увенчаете с успех, а дали ще намерите някой, който иска да ви помогне в реализирането й. Попитайте близките си, но ако никой не иска, не налагайте мнението си – правилния човек сам ще дойде при вас.

Лъв

Някой влиятелен човек на работното място ще има нужда от помощта ви, което ще отнеме голяма част от времето ви за почивка. Не мислете за това колко не искате – просто действайте, за да може да спестите възможно най-много време. Среща ще ви откъсне от тягостното настроение.

Дева

Плановете ви за днес ще минат безпроблемно, но ще се появи ситуация, която може да ви остави известни съмнения по отношение на способностите ви. Запазете позитивното си мислене – то ще ви помогне да изясните това, което не разбирате. Обсъдете проблема с близък човек и ще се почувствате по-добре.

Везни

Искате да изживеете нови неща и да пробвате нови идеи. Днес обаче едва ли ще се появи такава възможност. Добре е да се придържате към това, което знаете и да не взимате спонтанни решения. Отделете време за себе си и помислете как да разнообразите ежедневието си.

Скорпион

Предстои ви интересен ден. Внимавайте да не възникнат неразбирателства и да не попаднете в конфликтна ситуация. Занимавайте се с рутинни неща и не поемайте рискови действия. Ще получите интересно предложение, което обсъдете с близките си, преди да дадете отговор.

Стрелец

Предстоят ви много разговори днес и трябва да внимавайте с думите. Дори и да вярвате, че говорите ясно и хората ви разбират, може да изпаднете в неприятна ситуация. Обмисляйте всичко, преди да го кажете. Излезте с приятели и се забавлявайте – ще имате нужда от развлечение.

Козирог

Добре е днес да обърнете повече внимание на хората около вас. Някой ще има нужда от помощ, а вие ще сте единствения свободен човек. Заедно бързо ще намерите решение на проблема му и ще се почувствате удовлетворени. Погрижете се здравето си – отделете повече време за почивка.

Водолей

Вниманието ви към детайлите ще ви помогне да започнете тема на разговор с човек, който ви интересува. Ще проведете интересен разговор, който ще ви бъде много полезен. Ще получите информация, която ще ви изненада, но е добре да не споделяте с никого – поне засега.

Риби

Нищо няма да успее да развали настроението ви днес. Ако някой или нещо се опита, бързо ще се справите със ситуацията и ще продължите със задачите си. Някой ще ви потърси за помощ, и това ще промени плановете ви за вечерта. Насладете се на хобито си – ще ви хрумнат интересни идеи. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?