Следвайте ни

Пет зодии, зад които се крие фаталната жена

viber icon

Те са неустоими и могат да имат всеки мъж, когото си пожелаят. Владеят изкуството на любовта до съвършенство и само с една усмивка могат да ви спрат дъха. Зад тях се крие образът на фаталната жена, предупреждават от Actualno.com.

Риби

Тяхната красота трудно може да я да забравите. Правилните форми на лицето и спортното телосложение са типични за тях. Те са с мерки на манекенки. Високи, стройни и елегантни. Не обичат да спортуват и за сметка на това обичат да си хапват от всичко. Външният вид е олицетворение на вътрешната им красота. Зад красивата фигура и лъчезарно лице, се крият непривични за повечето жени качества. Предизвикателни и загадъчни. Това е тяхната супер сила, пред която никой мъж не може да устои. 

Водолей

Радвай се на малките неща в живота. Това олицетворява в пълна степен жените Водолей. Те са дребнички и с  красиви лица. Могат да те побъркат само с поглед. Прекрасна кожа и меки устни. По това ще ги познаете. Не обичат да претендират със своите природни дадености. Свободният им дух често е неразбран за противоположния пол.

Телец

Винаги засмени гребат с пълни шепи от живота. Те се носят на крилете на любовта. Обичат да флиртуват и се държат предизвикателно. Външният им вид съответства на духовното им състояние. Стройни и с нежна кожа. Светлите им очи излъчват съблазън, която обезоръжава мъжете само с поглед. Харесва им да си играят с мъжете. Често дават фалшиви сигнали, за да видят как ще реагира отсрещния пол. Имат огромен арсенал от женски номера, които не се страхуват да използват както намерят за добре. Те винаги ще имат запазено място в паметта ви. Просто няма как да ги забравите, дори да искате.

Лъв

Грациозни и елегантни. Като от корица на списание. Тяхната походка излъчва самоувереност и класа, която трябва да ви подскаже, че тя диктува правилата. Знае какво иска от мъжете и умее да ги манипулира до съвършенство. Неусетно ще попаднете в капана на пленителния им чар, от който няма измъкване. Обичат да се обличат според последните модни тенденции. Лесно ще ги разпознаете в тълпата, защото те са родени, за да се открояват!

Козирог

Слаботелесни и средни на ръст, но с дълги и изваяни крака. Меките и чувствени устни са основното им оръжие. Знаят как да подчертаят красивите си черти и да акцентират върху тях. Изтънченият им вкус за дрехи, е съпоставим с начина, по който си избират мъж. Те могат да имат всеки, но търсят точно определен типаж, който може да отговори на високите им очаквания. Попаднете ли в обсега им - значи сте специален!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?