Следвайте ни

Пет зодии влизат в серия, на друга ще върви в любовта

viber icon

Добро утро от "Марица", сипвайте чай, кафе (може и ирландско в този студ) и започвайте хороскопа ни.

 

ОВЕН

Днес трябва да говорите това, което мислите и да не скривате емоции си. Само така ще бъдете разбрани правилно и ще избегнете недоразумения. Не е изключено да положите начало на дълго сътрудничество. Мнозина от вас ще успеят да изгладят стари недоразумения.

 

ТЕЛЕЦ

Лек ден. Може да се захванете с най-различни дела, от съвършено нови до отдавна познати и ще се справяте много добре. Ще се наложи да обсъждате важни въпроси, но благодарение на интуицията си, ще намерите верните решения. Деня е подходящ за романтични срещи. 

 

БЛИЗНАЦИ

Утрото може донесе разногласия и спорове. Ще получите критики, ще се появят и претенции към вас. Необходимо е да запазите спокойствие, за да избегнете конфликтите.  Вашата толерантност ще бъде причина ситуацията да се успокои. Ще успеете да се справите с повечето си ангажименти.

 

РАК

Ден за нови предизвикателства. Ще имате успех и късмет. Обръщайте по-голямо внимание на дреболиите. Това ще ви помогне да направите правилните изводи от своите наблюдения. Парични приходи ще ви зарадват. Може да ги използвате за дребни покупки и спестете по-голямата част. 

 

ЛЪВ

Денят ще започне с неприятности, за щастие дребни, на които не трябва да обръщате, кой знае какво внимание. Неочаквани новини ще повлияят на вашите планове и това малко ще ви изнерви. Очаквайте приятни изненади. Компанията на хора, които са ви скъпи, ще направи вечерта ви вълнуваща.

 

ДЕВА

Запазете спокойствие и не се поддавайте на провокации. Ще ви е нужна житейска мъдрост, както и способност да отделяте важните неща от несъществените. Днес няма да получите парите, които очаквахте, така че не харчете безразборно. Моментът е подходящ да разгледате финансите си по-задълбочено.

 

ВЕЗНИ

Ползотворен ден. Имате възможност да направите много полезни неща за себе си и околните. Охотно помагате на тези, които имат нужда и им давате отлични съвети. Полезно за вас ще бъде да смените обстановката. Ако обстоятелствата позволяват направете малка разходка.

 

СКОРПИОН

Началото на деня ще е благоприятно. Време е да завършите делата, започнати по-рано. С по-голяма концентрация ще забележите неща, които преди сте пропуснали. Бързо поправите грешките си и ще се справите добре. Ще помогне и добрата ви памет. Намерете време и за себе си.

 

СТРЕЛЕЦ

Утрото може да бъде доста сложно, особено за тези, които са свикнали бързо да постигнат своето. Не всичко ще върви по план. Ще се наложи да изоставите започната задача, затова проявете настойчивост. Тя ще е гаранция за успеха ви. Вечерта е подходяща за срещи с приятели.

 

КОЗИРОГ

Тревожите се, ако нещо не се получава така, както ви се иска. Денят е подходящ за започване на нещо ново. Важно е да не бързате. Макар и първите крачки да са скромни, нещата ще потръгнат и скоро ще получите удовлетворение. Близките ви с удоволствие ще ви подкрепят. 

 

ВОДОЛЕЙ

Отличен ден за учене и натрупване на знания, свързани със сметки и анализи. Вие сте наблюдателни, внимателни и акуратни. Всичко това ви позволява да избегнете досадните грешки. Ще бъдете достатъчно мобилизирани и няма да губите и минута напразно. Показа за среща ще ви изненада и зарадва.

 

РИБИ

Лек вдъхновяващ ден. Не очаквайте кой знае какви успехи, но това няма да попречи денят да е приятен. Ще си спомните за старите увлечения и хобита. Имате шанс да възстановите отношения, които са ви скъпи и да се помирите с някои хора. Важно е да проявите инициатива.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?