49

Пет зодии удрят джакпота: Ще се къпят в пари до края на ЮЛИ

На 13 юли имаше пълнолуние в знака Козирог, което управлява успехите, кариерата и стабилността. По време на пълнолунието се образува мощен аспект – тригон – между Луната и бъдещия възел в паричния знак Телец, пише  woman.bg . Всичко това предполага паричен поток да се излее върху няколко щастливци от зодиака след 13 юли 2022 година.

Най-после ще поемете по пътя, който искате и ще се насладите на спокойни летни дни. Най-щастливи от ситуацията ще са тези 5 зодии, които ще бъдат окъпани в пари.
 

Козирог

Това е вашата година! Нещата в живота ще се подредят и всичко ще тръгне както трябва. Можете да разчитате на финансова помощ от близък човек или от някой член на семейството. Не я отказвайте, защото след това ще успеете да му я върнете без проблем. Предстои да получите подарък, който ще вдигне самочувствието ви. 

Телец

Влиятелен и важен човек ще бъде вашият финансов покровител. Това ще бъде високопоставена личност, от която можете да очаквате парични постъпления. Продължавайте да се стремите към съвършенство във всичко и успехът няма да закъснее. Работете упорито и нещата просто ще се случат.
 

Дева

Третата земна зодия също ще бъде повлияна от пълнолунието в Козирог. Девите ще имат голям късмет, породен от тяхна добра идея, която трябва да развият докрай. Очаквайте изненада от някой любим човек. Вашето Слънце ще бъде в съвпад с тази великолепна конфигурация заедно с Уран, възела на бъдещето и Луната, което предвещава значителни постижения и успехи.

Стрелец

Стрелците може да разчитат на повишение, което ще се отрази благотворно на самочувствието им. Трябва да се възползват от луната в Козирог, защото имат реален шанс за увеличение на приходите.
 

Близнаци

Безвъзмездна парична помощ очаква Близнаците в най-скоро време. С голямата сума ще покриете дълг, който ви тормози отдавна. Ако сте започнали някакъв нов проект, действайте упорито и находчиво и нещата ще се случат.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?