2374

Пет съвета според зодията за успех и хармония през 2023 г.

Докато се стремим да станем най-добрите версии на себе си, е полезно да се вслушаме и в съветите на звездите. Дали е време да бъдем по-откровени или да поставим себе си на първо място, кои зодии трябва да са нащрек за ножове в гърба на работното място и как да се радваме на по-хармонични любовни отношения, разкриваме в галерията. 

А ето ги и петте съвета според зодията ви, които ще ви донесат успех и хармония в отношенията през 2023 г.:

Овен: изразете емоциите си

1. Споделете как се чувствате с вашите близки. Ако се доверите малко повече на хората, на които държите, това ще ви направи по-отворени към околните, ще активира позитивни енергии около вас и ще ви донесе нови, полезни връзки.

2. Отворете съзнанието си за всичко, което се случва около вас. Не позволявайте да ставате роби на навика и основните си нужди в ежедневието. Ако разширите своя кръг от интереси, това ще ви обогати духовно.

3. Научете се да изразявате емоциите си, вместо да ги потискате и задържате в себе си.

4. Ако не сте обвързани, отворете сърцето си за любовта. Не оставяйте стари разочарования да блокират нови емоции в романтичен план.

5. Заложете на това да научите нови неща през тази година. Уменията и знанията, които можете да придобиете, ще ви помогнат да се развивате занапред.

Телец: погрижете се за себе си

1. Вместо да се тревожите за бъдещето, започнете да търсите начини да решавате дребните проблеми в момента. Съсредоточете се върху настоящия момент и се радвайте на мига.

2. Обърнете внимание на кръга си от приятели. Някои хора, на които държите, може би не ви отвръщат със същото и би било добре да се отдръпнете от тях. От друга страна бъдете готови да допуснете до себе си и нови хора.

3. На любовния фронт взимайте решенията си самостоятелно, без да се влияете твърде много от мнението на роднини и приятели.

4. Обожавате да обгрижвате хората, които обичате, но е добре през 2023 г. да обърнете повече внимание на своите нужди.

5. Правете по-често нещата, които повишават самочувствието ви. Така ще привлечете повече симпатии и успех към себе си.

Близнаци: бъдете търпеливи и самостоятелни

1. Прекратете някои токсични приятелства и ще осъзнаете колко е ценно да се освободите от ограниченията, които някои хора ви налагат.

2. Отделете повече време за себе си, за да се преоткриете и да намерите нови хобита и начинания, които да ви заредят позитивно.

3. Не бъдете припряни и се научете да проявявате търпение, за да получите най-доброто.

4. Не споделяйте твърде лични неща с хора, които не познавате добре, особено на работното място.

5. Следвайте сърцето и инстинктите си, независимо дали става въпрос за възможност за повишение или възможност в романтичен план. Взимайте тези решения, които чувствате за правилни, вместо да правите това, което другите очакват от вас.

Рак: време за промяна

1. Не се насилвайте да правите неща, които не харесвате. Ако нещо носи много негативизъм в живота ви (личен или професионален), трябва да се отървете от него, без да съжалявате.

2. Не се отдавайте на негативните мисли и крайни обобщения, когато се сблъсквате с ежедневни проблеми.

3. Пазете се от рязка промяна в емоциите. Не скачайте от една крайност в друга и контролирайте реакциите си, за да не съжалявате по-късно.

4. Последвайте мечтите, чието сбъдване отдавна отлагате: страхотно пътуване, интересен курс, смела промяна у дома и друго.

5. Позволете си да се срещнете и да общувате с нови хора, но също така не забравяйте и пренебрегвайте най-близките. Възможно е те да имат нужда от вас, дори да не го казват директно.

Лъв: използвайте шансовете

1. Постарайте се да постигнете успех в областта, в която от доста време влагате много усилия. Тази година Вселената ще ви даде много възможности, така че се възползвайте максимално от тях.

2. В любовен план се поучете от грешките в миналото, но и го оставете зад гърба си. Не позволявайте страхове от минали връзки да попречат на отношенията ви в момента.

3. 2023 г. за вас е година за ново начало, затова не се колебайте да направите сериозна крачка, ако нещо ви тормози отдавна: сменете работата, избягвайте хората, които ви натоварват или променете нещо във връзката си.

4. Не е нужно да бъдете силни през цялото време, позволете си да проявите слабост, давайки шанс на приятелите си да ви помогнат. Те ще знаят как да ви утешат.

5. Взимайте повече решения самостоятелно, вместо да слушате съветите на близки и роднини.

Дева: бъдете егоисти

1. Отделяйте повече време да анализирате живота и поведението си, за да бъдете по-осъзнати и успешни през 2023г.

2. Проявявайте повече търпение, когато се захващате с дребни или досадни задължения.

3. Избягвайте да говорите за големите си лични цели пред хората около вас, защото не всеки ви изпраща позитивна енергия и ви желае доброто.

4. Ваша лична кауза е да се грижите за всички около себе си, но през идната година ще е по-полезно да обърнете повече внимание на себе си и вашите нужди. А тези, които ви обичат, ще оценят малката доза егоизъм, защото имате нужда от него!

5. Позволете си да се освободите от целия негативен товар, който сте носили със себе си през годините. Миналото си остава минало. Колкото по-бързо се отървете от него, толкова по-добри са шансовете да достигнете съвсем нови висоти в живота.

Везни: успехът е в постоянството

1. Поработете върху физическия си комфорт, като наблегнете на полезното хранене, ограничите алкохола и прекарвате повече време в разходки сред природата.

2. Отворете съзнанието си за малките радости, за да откриете в себе си благодарност за настоящия момент. Лесно може да се увлечете в съжаления заради миналото или тревоги за бъдещето и да не забележите ценните моменти сега.

3. Позволете си да се гордеете със своя успех, независимо колко голям или малък е той. Позволено ви е да се радвате заради това, което сте постигнали, не се срамувайте.

4. Постоянството е предимство. Незабавните резултати могат да дойдат бързо, но удовлетворението, което носят, със сигурност и ще изчезне бързо. Малките прояви на търпение ще ви се отплатят десетократно.

5. Вие заслужавате любовта и грижите, с които дарявате всички останали в живота си. Отделете време за себе си.

Скорпион: намалете темпото

1. Не се предоверявайте на хора, които отскоро са се появили в живота ви и твърде рано демонстрират желание да се сближат много с вас.

2. Животът ви е много забързан, позволете си да намалите малко темпото и да се насладите на някои дребни радости. Не забравяйте, че в живота важното е пътешествието, а не крайната цел.

3. На работното място не смесвайте приятелството и професионалните отношения. Възможно е хора, които сте считали за близки, да ви предадат.

4. Не се чувствайте длъжни да се забавлявате така, както близките ви искат. Открийте собствените си начини да презаредите и направете приятелите и половинката си част от тях.

5. Когато допускате грешки, не бъдете твърди строги към себе си. Вместо това си направете необходимите изводи. Не забравяйте, че никой не е идеален и се отпуснете!

Стрелец: бъдете откровени

1. Възможно е през годината да страдате от неразбиране от страна на близки, да не получавате помощ от колегите си и дори да допуснете грешки в работата. Не реагирайте емоционално и не бързайте да хвърлите вината върху околните. Направете си нужните изводи и разчитайте повече на себе си.

2. Ако хора от миналото ви се опитат да установят отново връзка с вас, не им се доверявайте твърде лесно.

3. Бъдете по-откровени, ако нещо не ви удовлетворява във връзката или в колегиалните отношения. Споделяйте навреме как се чувствате, вместо да трупате недоволство е себе си, което може да влоши комуникацията с тези хора.

4. Забавете темпото и проявете спокойствие. Научете се да релаксирате пълноценно и да си почивате по-често, дори и за кратко.

5. Да позволите някой да ви види тъжни не е проява на слабост. Споделяйте чувствата си със своите близки по-често.

Козирог: премахнете всичко негативно

1. Стремете се да изживявате всеки ден щастливо и пълноценно. Ако усетите, че нещо блокира позитивната ви енергия, може би е време да го премахнете от живота си.

2. Отидете на едно или повече пътувания през годината и опитайте нови преживявания.

3. През 2023 г. ви очакват големи промени. Не се съпротивлявайте, а ги приветствайте в живота си.

4. В професионален план има хора, които ви завиждат, но не хабете енергия да се борите с тях. Игнорирайте ги и не позволявайте негативизма им да спира вашето развитие.

5. Отделете повече време да изслушате половинката си. Не позволявайте желанието ви да се развивате кариерно да застраши хармонията във връзката ви. Ако сте необвързани, отворете съзнанието си за нечий интерес, който може би досега не сте забелязвали.

Водолей: бъдете откровени и благодарни

1. Бъдете внимателни към близките си и ги обгрижвайте. Възможно е понякога без да осъзнавате да ги наранявате или пренебрегвате, без те да са ви го казали.

2. През идната година ключът към успеха ви е в това да бъдете по-адаптивни и отворени за промяна. Научете се да приемате повече хората с техните особености, както и да се вслушвате в съветите на другите.

3. Спрете да анализирате и да се наказвате заради грешки от миналото. Бъдете по-великодушни към себе си.

4. За да се радвате на силно и балансирано партньорство, трябва да залагате на откритата, откровена комуникация. Не говорете с недомлъвки и бъдете честни. Така връзките ви, независимо дали става въпрос за приятелство или любов, ще станат по-стабилни.

5. Радвайте се на това, което имате и сте постигнали, вместо да тровите мислите си с недоволство от всичко, което ви липсва.

Риби: бъдете милостиви към себе си

1. Не е нужно да се критикувате за всяка малка грешка в живота си. Понякога нещата не се получават, но повярвайте, че накрая всичко ще бъде наред. Не се подценявайте заради съжаление за грешни постъпки.

2. Думите имат огромна сила. Бъдете малко по-сдържани и не говорете прибързано.

3. Научете се да бъдете благодарни на хората, които са ви помагали. Показвайте го по-често и това ще заздрави връзката ви с тях.

4. Възможно е да сте страдали от дискомфорт или разбито сърце в миналото, но не всеки има намерението да ви нарани, така че не затваряйте сърцето си за нови хора.

5. Трудностите са неизбежни, но трябва да се възползвате максимално от това, което животът ви предлага. Във всяка ситуация може да се намери нещо полезно, стига да не се парализирате от неуспеха.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?