46

Пет години по петите й! Глория хвърли картите на масата за любовта с Добромир

Глория повдигна завесата за връзката си с Добромир и разкри, че на младежа хич няма да му е лесно.

Певицата Глория демонстрира завидно самочувствие в интервю за сръбска медия, в което се похвали с тонове ухажори и почитатели.

В същото време фолкаджийката подчерта, че никак не е лесна и трудно се стига до нея, като за това кандидатите за вниманието й трябвало доста да се постараят.

За половинката си - много по-младия от нея Добромир Добрев, когото нарече "момче" и не спомена името му, Глория сподели, че цели 5 години я ухажвал преди тя да му даде шанс да се докосне до нея. И с доза прекомерно самочувствие дори допълни, че чака да види дали той ще оцени шанса, който му дала.

"Не мога да се оплача от липса на ухажори, има... Имам толкова много обожатели, толкова много почитатели… И това ми стига!

Влюбена съм предимно в себе си!

Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време – ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Чак да ми е откраднал сърцето - не бих казала. Но да - не съм сама. Не е толкова елементарно и лесно да се стигне до мен. Дадох шанс и просто сега ще видим какво ще се случи. Няма да му е лесно", отсече певицата, цитирана от "Телеграф".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Боже, помогни ѝ

Боже, помогни ѝ

29.04.2023 | 15:29

Влюбена в себе си, кукумицин мумифициран, гнус.

Отговори
1 0
Рамбир Калуджа

Рамбир Калуджа

26.04.2023 | 16:50

Стара баба се е размомяла, цяло село пощурело..

Отговори
1 0
Страшна

Страшна

26.04.2023 | 10:03

глупост - тая никой не поглежда вече (хората знят миналото й). Всичко е измама, ама тя не спира да плаща, за да се пише за нея. Падение и гнус. По-зле е и от Лиляна Иванова.

Отговори
3 2
Бонка

Бонка

25.04.2023 | 09:59

Пет години за тая дърта скумрия?! Да не е объркала нещо времето.

Отговори
8 0

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”