Следвайте ни

Пет брутални истини за характера на жените от зодия Овен

viber icon

Жените са сложни същества, които трудно могат да бъдат разбрани. Тук на помощ идва астрологията и ако познавате жена от зодия Овен, с която трудно мелите брашно, прочетете тези истини за нея, за да я разберете по-добре.

1. Ние сме огнени.

Ние сме огнен знак, така че това не би трябвало да е изненада. През целия ми живот са ме описвали като „огнена жена“, като след много години на самоанализ осъзнах, че това е и комплимент, и обида. (Избирам първото.) От професионална страна това означава, че когато влезем в една стая, ние носим много енергия. Предимно добра енергия. Ние сме хората, които искате да поканите на вашето парти, ако искате това парти да бъде много по-забавно. 

2. Имаме его.

Жените от зодия Овен се нуждаят от хора, които да погалят егото ни, когато имаме нужда от тях (което, разбира се, е много), но също така може да ни задържат смирени. Забавлявайте се с този балансиращ акт!

3. Ние сме приключенски настроени.

Ще опитаме почти всичко поне веднъж. Но ако не ни харесва (или не сме толкова добри) за първи път, вероятно няма да искаме да го правим отново.

4. Отегчаваме се лесно.

Ако не ни ангажирате или ни отегчавате ще трябва да минем на следващия кандидат! Ще бъдем учтиви за това (имаме маниери, най-вече), но бързаме да продължим напред, ако не можете да задържите вниманието ни, пише actualno.com.

5. Ние сме хора, които гледат „голяма картина“.

Малките детайли не ни интересуват. Ние обмисляме мащабно  всичко - проекти, идеи и цели и каквото ще е необходимо, за да свършим работата. Незначителните подробности са по-малко интересни за нас. Ще се погрижим за тях, ако трябва, но вероятно ще ни е неприятно да го правим.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?