4020

Перничанин е на финала на най-популярното сръбско шоу "Звезде Гранда" ВИДЕО

Перничанинът Яни Янков е на финал в най-популярното сръбско музикално предаване "Звезде Гранда". Това съобщи самият той в профила си в социалната мрежа.

"Скъпи приятели, с огромна гордост ви съобщавам, че съм първият финалист в Zvezde Granda! Извървях целия този път с огромната подкрепа на жената до мен, Любомир Владимиров, Александра Диапазон и всички вас! Благодаря и на Владислав Въцов за всичките клипове", пише 26-годишният българин.

Яни Янков благодари и за цялата подкрепа на зрителите, но сподели, че за жалост, на финала няма да може да се гласува от България.

"Направих всичко възможно, но за жалост България няма да гласува на финала! Въпреки това ще споделя в близките дни повече информация около гласуването на 8 юни", пише още певецът.

Яни Янков стигна до финала под менторството на Снежана Джуришич.

На последното участие преди финала Янков започна очаквано с песен на Шабан Шаулич. Втората му песен беше на Шериф Коньевич. Интересно е, че неговият съперник избра за втора същата песен, отбелязва сайтът PernikNews.

Очаквано и двамата получиха по 6 гласа. В баража Яни изпя акапелно песен на Шабан Шаулич и събра 4 гласа, което му беше достатъчно, за да се класира за финала.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?