Следвайте ни

Перлен нюанс - хит в маникюра

viber icon

Независимо как се променят тенденциите, маникюрът трябва да носи настроение. Матовият завършек е много популярен през последните години, но има една класика, която никога няма да излезе от мода ​- перленият лак.

Маникюр с преливащи перлени и седефени цветове изглежда прекрасно, особено на фона на шоколадовия тен на кожата след летния отпуск. Изборът от нюанси е огромен, а маникюрът стои особено елегантно. Идеален вариант за лятото е перлен лак в светли тонове. В специализираните магазини можете да намерите и пигмент за декорация на нокти с блясък. Перленият маникюр се прави много лесно, но има някои неща, на които да обърнете внимание.

Блясъкът не оставя нищо скрито, затова ако нотките ви не са идеално гладки, ще си личи. Постарайте се също така да няма разлика между дължината и формата на съседните нокти, защото перленият нюанс ще засили и нея. 

Мирослава Атмаджова

Мирослава Атмаджова

Редактор - marica.bg

Мирослава Атмаджова е завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“. Работила е като копирайтър в голяма IT компания. Част е от екипа на „Марица“ от 2017 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?