1939

Печеливши сделки за една зодия, неочаквани прозрения за друга

ОВЕН

Добър момент да завършите нещата, които сте започнали и да разрешите проблеми, които са ви притеснявали през последните дни. Наясно сте какво трябва направите и какво може да отложите. Това е чудесен ден да се видите със стари приятели и да объдите бъдещи проекти с тях.

ТЕЛЕЦ

Днес ще направите много полезни неща не само за себе си. Няма да сте безразлични към проблемите на другите хора, ще подкрепяте тези, които са срещнали трудности и често ще давате добри съвети. Тези, на които сте помогнали днес, ще станат ваши съюзници или близки приятели. 

БЛИЗНАЦИ

Не се ядосвайте. Това е един от онези редки дни, в които може да ви е трудно да запазите спокойствие. Нещо няма да върви по план и ще трябва да отложите неща, които сте очаквали да направите. Освен това настроението ви ще се променя често и това може да доведе до конфликт.

РАК

Не бързайте. Денят ще изисква балансирани решения и обмислени действия. Не винаги ще си струва да казвате първото нещо, което ви хрумне. Отговорите на много въпроси ще се окажат по-трудни, отколкото може да си помислите. Интуицията ще ви помогне да разберете всичко. 

ЛЪВ

Ден на страхотни идеи и неочаквани прозрения. Най-вероятно ще получите информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения. Бъдете внимателни към малките неща и не пренебрегвайте нищо. Понякога ще ви отнема повече време, за да се справите с проблемите.

ДЕВА

Трябва да внимавате с всичко, което се отнася до пари. Това не е най-добрият ден за покупки или сделки, които не са били планирани предварително. Усещайки подкрепата на звездите, вие с ентусиазъм ще се захващате с трудни задачи и ще ги вършите добре. Много недоразумения ще бъдат изчистени.  

ВЕЗНИ

Вие сте енергични, упорити и способни да постигнете това, което преди е изглеждало почти невъзможно. Важно е да не губите време напразно и да избягвате безсмислени спорове. Способността за бързо вземане на решения и намиране на отговори на трудни въпроси ще ви бъде полезна повече от веднъж днес. 

СКОРПИОН

Сутринта е добра за започване на нещо ново. Струва си да побързате, защото по-късно ще възникнат нови ангажименти и ще ви бъде по-трудно да се концентрирате. Малко вероятно е денят да мине без разногласия и противоречия. Ако не загубите хладнокръвие ще успеете да туширате напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Добър ден за обмисляне на варианти и за търсене на нови начини за решаване на стари проблеми. Вие сте креативни във всички въпроси, така че бързо ще постигнете успех, независимо от обстоятелствата. Съставените днес дългосрочни планове ще бъдат успешно реализирани в близко бъдеще.

КОЗИРОГ

Този ден може да бъде предизвикателство за вас. Възможно е да се наложи да правите неща, които не ви харесват много. Въпреки че не всичко ще върви гладко, вие ще се справите. Това, което сте научили преди време, днес ще ви е полезно. Не забравяйте да се похвалите за добрата си памет! 

ВОДОЛЕЙ

Денят не е най-лесният, но все пак ще е доста благоприятен. В бизнеса понякога ще срещате трудности, но не трябва да им отстъпвате. Само така ще постигнете целите си. Приятели също ще ви помагат. Финансови въпроси ще бъдат успешно разрешени. Сделките, които сключите ще са печеливши.

РИБИ

Сериозно се отнасяте към всичко, което поемате като ангажимент и не хвърляте думите си на вятъра. Вие сте добри в решаването на трудни казуси и хората харесват вашето отговорно отношение. Мнозина разбират, че можете да бъдете както надежден съюзник, така и добър приятел. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?