46

Пазете си гърба! Тези 3 зодии са изпечени преследвачи

Казват, че в любовта е като на война – всички средства са позволени! Има 3 зодии, които разбират този израз напълно буквално. Влезете ли в любовния им капан, излизате, когато те решат.

СКОРПИОН

Скорпионите не се привързват лесно, но за сметка на това, ако веднъж им се случи, то често е завинаги. Зад привидно хладното им поведение се крие буря от емоции, в която, ако попаднете веднъж, няма да излезете сухи. Те са истински Шерлок Холмс и още преди да са излезли на първа среща с вас – ще знаят всичко за предишните ви връзки, за семейството ви, а понякога и с какъв успех сте завършили училище. И въпреки че ще са направили пълно проучване, с интерес ще изслушат цялата ви история, за да разберат дали ще ги излъжете някъде. С тези хора връзката не приключва по взаимно съгласие, а само по тяхно. Дори да се разделите с тях, те ще намерят начин отново да се промъкнат в живота ви.

РАК

Раците се водят от емоционалните си връзки с хората. Те не създават лесно такива, защото са много недоверчиви и трудно допускат някой във вътрешния си свят. Притежават доста странности в характера, които ги правят като Монк. Именно заради това – веднъж влезли в живота им, те няма да ви пуснат да излезете от там. Ще играят по всички възможни ваши емоционални струни, ще ви манипулират, ще използват всички позволени и забранени средства и накрая ще се предадете и ще бъдете вечно техни.

ВЕЗНИ

Макар да са доста по-миловидни от Скорпионите, в любовта са доста по-изпечени преследвачи, пише struma.bg. Ако Скорпионът е склонен да се разсърди за нещо малко и да ви изхвърли от живота си, то Везните са склонни да понесат всякакви „шамари“ в личните отношения, но да са с набелязания човек. Ако в останалите сфери на живота са доста нормални, то любовта ги превръща в истински психопати. Те са готови да бъдат в не толкова здравословни връзки и са напълно наясно с това, но никога няма да оставят набелязаната жертва да има друг партньор освен тях! 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Везните

Везните

30.03.2023 | 07:41

Са кур.и.

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?