1939
Следвайте ни

Пазете се! Това са кръшкачите на зодиака

viber icon

Всеки човек, който е в сериозна връзка тайно или явно се бой от изневяра и предателство от партньора. Астролозите съветват да имате едно наум с тези няколко зодии, защото са склонни да кръшкат.

Рибите се държат непоследователно

Представителите на този зодиакален знак са в състояние да скрият предателството си, въпреки че изневярата от тяхна страна е породена от липса на внимание.

Близнаците винаги имат алиби

Близнаците изневеряват само ако нямат шанс да бъдат хванати или са безразлични към настоящата връзка. Когато се променят, стават много хитри, мислят възможно най-бързо и следват всяко свое движение. И молят приятелите си да ги защитят и да излъжат заради тях. Кoгато са сигурни, че няма да бъдат хванати, се държат спокойно. Ако сте подготвили капан за тях и задавате неочаквани въпроси, тогава имате големи шансове да ги хванете в крачка, пише  standartnews.com.

Лъвът обича предизвикателствата

По правило Лъвовете са водени от страстта и обичат предизвикателствата. Те държат на партньора, но често им се иска да опитат нещо ново. В случай на изневяра, те се преструват, че всичко е наред. Родените под този знак веднага стават идеални партньори: мъжът глези любимата си, а жената приготвя любимите ястия на партньора си и винаги изглежда ослепително. Лъвът никога няма да си признае изневярата - дори и да го хванете в крачка, той все пак ще спори и ще ви уверява, че не е това, което изглежда.

Везните се държат като влюбени тийнейджъри

Везните също могат да изневерят, но предателството им предполага, че те са се влюбили отново. В такива случаи представителите на тази зодия се държат като тийнейджъри. Често си вземат душ, сменят дрехите и се гледат в огледало. Правят всичко възможно, за да скрият аферата си, но ако партньорът все пак открие истината, тогава Везните ще кажат, че това е било просто флирт.

Стрелецът изневерява от липса на интимност

Стрелците могат да изневерят на половинката си, ако са недоволни или когато в отношения им липсва физическа близост. Мъжете философстват и говорят за монотонност, а жените изискват равенство. Но преди партньорът им да се убеди в техните подозрения, те сами признават всичко пред него.

Самият Водолей признава за предателството

Водолеите рядко могат да изневерят, но ако го направят, тогава най-често признават на партньора своята изневяра. Те могат да кръшнат от липса на интерес към отношенията, двусмислени изявления за съвместно бъдеще и предложение за преминаване към свободна връзка или почивка. Жената Водолей ще каже, че има нужда от приятели и комуникация, и ще се държи агресивно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ELODIE KOWALSKI

ELODIE KOWALSKI

18.11.2021 | 05:37

Животът може да бъде труден и затова сме тук, за да намалим натиска. Вземането на заем чрез CRREDITMUTEL е супер бързо и лесно. Независимо дали става въпрос за личен заем, заем за кола или бизнес заем, нашата цел е да бъдем най-добрият онлайн заем в Европа. Насладете се на нов и по-добър начин да вземете заем, когато се свържете с нас чрез [email protected]

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?