Следвайте ни

Пазете се от тези зодии, имат зли очи

viber icon
Някои хора просто могат да донесат лоша енергия в живота ви само с мислите си, който отправят към вас. Име много недоброжелатели, от които е добре да се пазите, пише actualno.com. Ето кои са те:

 

ТЕЛЕЦ
Телците са устроени така, че каквото и да имат в живота си, както и да изглеждат, винаги ще завиждат за това, което другите имат. Най-вече завиждат на хората с по-големи възможности, които живеят охолен живот, имат много пари и могат да си позволят всякакви глезотии, пътувания, луксозни ресторанти и какво ли още не. Телците имат чувството, че всичко около тях се справят по-добре с финансите си, имат по-добри професии и изобщо не могат да разберат защо и те не могат да са като тях. Завистта им често е съпроводена със злоба, която може да ви навреди. Не споделяйте много с Телците, пазете личния си живот далеч от злите им очи.
 
 
БЛИЗНАЦИ
Близнаците се интересуват само от едно единствено нещо, а именно как изглеждат – какви черти носят на лицето си, каква фигура имат и винаги се сравняват с всички около тях. За Близнаците е много важно да изглеждат перфектно и според тях няма истинска любов там, където няма и красота, сексапил и чар. Затова много завиждат на хора, които са по-добре изглеждащи от тях, ревнуват много от тези личности и пазят човека до себе си като орлици. Завистта им може да е отровна, затова внимавайте с тях.
 
СКОРПИОН
Представителите на тази зодия имат доста комплекси, които ги преследват през целия им живот. Не се чувстват сигурни в семейния си живот и смятат, че приятелите им са по-щастливи с половинките си. Често се чудят дали са с правилния човек, дали страстта не е угаснала и много завиждат на двойки, които изглеждат щастливи, които явно се обичат много и това много ги дразни. Не навирайте щастието си в очите на Скорпионите, защото като нищо могат да пожелаят точно това, което имате, а именно да се опитат да отмъкнат половинката под носа ви. Пазете личния си живот само за вас!

 

РИБИ
Рибите просто се раждат със зли очи и цял живот одумват всички около себе си. Който се похвали с някакъв успех – моментално се смята, че е надут, че парадира и това много дразни Рибите, които започват да му мислят не чак толкова добри неща. Представителите на тази зодия може да имат добър живот, но винаги ще гледат в чуждите домове и ще се сравняват с тях. Когато са в дупка и нещо не върви живота им се озлобяват повече и лошата енергия, която изпращат към другите се увеличава многократно.
 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?