Следвайте ни

Пазете се! Мъжете от тези 4 зодии ще ви игнорират без проблем

viber icon

Комуникацията между половете става все по-трудна и затова и звездите се включват, за да ни предпазят от представители на зодиака, които са склонни да ни игнорират. Така че, ако ви се е случвало да пишете на мъж и той въобще да не благоволи да отговори на съобщението ви, може да е заради зодията:

1. Телец 

Телецът е земен знак, представен от бик. Какво означава това? Те са невероятно упорити. Вашият мъж Телец обича по-фините неща в живота, така че когато сте заедно, можете да се обзаложите, че ще бъдете спечелени и ще вечеряте в най-добрите заведения. Но този любител на красотата материалист е нещо повече от това, което е на повърхността. Той има много чувства, но не винаги може да ги изрази, което може да направи отговорите дори и най-прости съобщения невъзможни. 

2. Овен 

Овенът е свързан с огъня и постоянството, когато става въпрос за тяхната работа или амбициите им за кариера. Знаете какво означава това: той ще погледне текста ви, ще го прочете, иска да отговори и след това ще осъзнае, че това е назад в списъка му с приоритети. Не се отчайвайте: Мъжете Овни са отдадени и лоялни към семейството и приятелите си, така че макар да се чувствате пренебрегнати, опитайте се да запомните, че той се грижи за вас.

3. Дева

Мъжете Деви са свързани със съвършенство във всички неща и това не се отнася само за техните приятели и партньори, но и за тях самите. Именно тази страст към съвършенството може да остави текста ви да се чете в пощенската му кутия в продължение на часове, ако не и дни. Той трябва да намери перфектния отговор и това отнема време, но той също не иска да се притеснявате, че той не е там. 

4. Везни 

Каква е водещата сила на мъжа Везни в живота? Баланс, разбира се! Мъжете Везни се опитват по най-добрия начин по всякакъв начин да балансират всичко, което се случва както в личния, така и в професионалния си живот, което означава, че те преосмислят нещата от време на време. И така, защо Везните не отговарят на текстови съобщения? Те не отговарят на съобщенията по една причина: чувстват, че има текст на някой друг, до когото трябва да стигнат първо, преди да може да се "наградят" с вашия, пише yourtango.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?