49
Следвайте ни

Пазете се! Ето ги най-опасните дни през НОЕМВРИ

viber icon

Ноември чука на вратата, но освен топло одеялце, любима книга и гушкане пред камината носи и опасности. Вижте кои дни ще бъдат най-неблагоприятни през месеца, за да може да неутрализирате опасността на време, пише edna.bg.

Ето ги и най-опасните дни през ноември:

8 ноември – Нарастваща Луна в Козирог

Растежът на Луната в Козирог е почти винаги лош. Активната Луна е изключително негативно комбинирана с енергията на елементите на земята. Това е много опасен ден за активност, както физическа, така и психическа. В този ден не трябва да предприемате дълги пътувания. Това е много неблагоприятен ден за разправии, злоупотреби и кавги. Ако не сте съгласни за нещо с любимия човек, по-добре е да не провокирате конфликт.

10 ноември – Меркурий в съвпад с Марс

Съвпадът на тези две планети винаги носи със себе си много проблеми и опасности. 10 ноември е един от най-опасните дни в месеца. Меркурий и Марс ще нарушат бизнеса и ще влошат живота на хората по всякакъв възможен начин. Мнозина ще станат нервни, негативни, много избухливи. В този ден е по-добре да не разчитате на случайности и да не поемате рискове във финансовия сектор. Спирайте всякакви разходи. Дръжте финансите си под око и не рискувайте напразно.

19 ноември – Лунно затъмнение в Телец

От всички затъмнения през 2021 г. това ще бъде най-малко опасното, но астролозите все пак определят 19 ноември за един от неблагоприятните дни от месеца. Това ще бъде частично (непълно) затъмнение на Луната в знака Телец. Не очаквайте отстъпки и доброта от хората около вас. Враговете, които си създавате на 19-ти, ще ви донесат много проблеми в бъдеще. Астролозите препоръчват да не се вземат необмислени решения. Те могат да бъдат много опасни. Това затъмнение няма да ви прости грешки в работата и бизнеса.

29 ноември – Меркурий и Слънцето в съвпад 

В този ден Меркурий ще влезе в съвпад със Слънцето. Това ще бъде външен съвпад, тоест Меркурий ще бъде зад Слънцето. Това означава, че опасността може да ни дебне в сферата на емоциите и чувствата. Хората ще загубят своята щедрост и самочувствие. На някои хора ще им е по-трудно да бъдат креативни. Не е изключена появата на нови комплекси и страхове, арогантност, суета, гордост.

30 ноември – Намаляваща Луна във Везни

Това ще бъде ден на вътрешна дисхармония. Везните олицетворяват мира и равенството, но на 30-и това не може да се очаква. Хората ще станат по-малко позитивни и балансирани. Възможно е да се усетят стари оплаквания. По-добре е да прекарате този ден в уединение и да не се потапяте дълбоко в спомени и носталгия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

конспирация - на 8 ще пратят сигнал до чипа в главата Ви

конспирация - на 8 ще пратят сигнал до чипа в главата Ви

29.10.2021 | 15:29

Първо бе КОВИД, а после ваксината. Ако някой иска да те убие, ще го направи с първото, а с ваксината, ако си плащаш ще ти разреши да живееш. Логиката сочи, че ще оцелеят ваксинираните. Преди антиваксарите бяха повече. Ама днес ги няма тук - в болница са. Аз не съм виновен за това. Всеки си пати от акъла. Като оздравеят пак ще дойдат да пишат как КОВИД е просто грипче, но сега им пречи апарата за кислород. Аз мисля, че грип няма. Няма и настинка. Няма и хрема. Просто ни пращат сугнал на чипа и чипа реагира различно, защото на българите са ни сложили още от комунизма дефектни чипове от Китай

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?