Следвайте ни

Павел Глоба: За тези зодии март ще бъде жив кошмар

viber icon

Въпреки радостта от настъпването на пролетта, през месец март някои зодиакални знаци няма да имат късмета да се скрият от проблемите, защото Звездите са им подготвили куп трудности, с които ще се сблъскат по пътя си. 

Според известния руски астролог Павел Глоба за четири знака от Зодиака март ще се превърне в истински кошмар. Те трябва да бъдат много внимателни и да се подготвят, че нещата няма да се случват  по познатия начин. 

Ето ги и зодиите, които няма да могат да избягат от неприятностите през първия пролетен месец от годината: 

Близнаци

Месецът за представителите на този зодиакален знак ще се окаже изключително неравен. До 20-и ще се къпят в успехи, но след това ще се случи някакво събитие и ще започнат неочакваните трудности.

За да ги разрешат, Близнаците трябва да вярват в себе си. Помощ отвън няма да е излишна.

Рак 

Глоба предупреждава, че провалите могат да застигнат онези, които забравят за семейните си задължения в търсене на финансовия успех. Любовта не е абсолютна константа! Ако партньорът ви види, че сте се охладили към него, и той ще отстъпи.

Ако успеете да намерите баланс между работата и личния живот, ви очаква успех.

Лъв

Глоба съветва родените под този зодиакален знак да се заемат с домашните дела. Не оставяйте задълженията си без надзор, не само в ежедневието, но и на работното място. Ако изоставите дори един проект, ще се окажете на ръба на финансова катастрофа.

Астрологът препоръчва да не се страхувате да правите грешки.

Дева

През март ще трябва да положите усилия, за да промените начина си на живот. Може би е време да си намерим нова работа или полезно хоби. Някои ще трябва да се отърват от мързела и страховете си.

Глоба съветва Девите да не взимат прибързани решения, пише jenata.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?