Следвайте ни

Павел Глоба: Тези зодии ще се къпят в пари до дни

viber icon

Преди време астроложката Тамара Глоба предрече, че куп неприятности ще застигнат четири зодии през май. Но понякога съдбата дава шанс на определени зодиакалните знаци да променят коренно живота си към по-добро. 

„Важно е само да знаете кога ще се случи това и най-вече колко време ще ви отнеме за това. Не се отчайвайте. Края на месец май ще бъде съдбоносен за четири зодии. 

От днес само за няколко дни – до 29 май, животът им ще тръгне към по-добро. Щастието ще им се усмихне и животът им ще се превърне в приказва“, заяви астрологът Павел Глоба. 

Той поясни, че тези представители на хороскопа ще станат галеници на съдбата.

Ето кои са четирите зодии, чиито живот в края на май ще се превърне в приказка според Павел Глоба:

Телец
През третото десетилетие на месеца Телецът си струва да обърне внимание на развитието си в професионалната сфера. Ще се почувствате комфортно на работното си място. В края на месеца най-накрая може да получите така жадуваното повишение. 

От днес до 29 май за вас идва много успешен финансов период. Гответе се и за големи материални триумфи. Най-накрая ще бъдете финансово стабилни и вече няма да се тревожите за парите си.

Продуктивният и целенасочен Телец най-накрая ще получи своята независимост и дългосрочна финансова стабилност. В допълнение - това е добър период и за успешното развитие на романтичните ви отношения. 

Близнаци 
Ако досега ви се струваше, че нещата не вървят както ви се иска, то не се притеснявайте. В края на май всичко ще се подреди – както в работата, така и в личния живот, че и във финансов аспект. Важно е да започнете ясно да си поставяте конкретни цели. Важно е всички стари въпроси и задачи, които ви мъчиха, да бъдат приключени, за да освободите вътрешния си потенциал. 

 

Павел Глоба е категоричен, че Близнаците ще имат всички шансове да подобрят значително материалното си благосъстояние. Очакват ви невиждани успехи в работата, а от там и във финансовото ви състояние.

От днес до 29 май Близнаците трябва да се готвят за всякакъв вид победи. Може и да не вярвате, но и в любовен аспект ще ви чакат много успехи. Изненадващо ще постигнете хармонията и щастието за които толкова отдавна мечтаехте. 

Водолей 
Астрологът Павел Глоба е категоричен, че от днес до 29 май Водолеят ще изживее най-приятните си мигове за тази година. Вярвайте, че съдбата си знае работата и работи във ваша полза. Основното е да покажете твърдостта на характера си и да не се страхувате да вземете конкретни решения.

Рисувайте, пейте, пишете или танцувайте, ако изведнъж се почувствате вдъхновени. Възможно е да не постигнете нищо гениално и/или конкретно, но ще станете уверени в себе си и ще използвате тази енергия в професията си, а да не забравяме и че ще станете по-щастливи. 

Междувременно ще общувате с човек, който оценява вашата личност и ще ви помогне да разкриете най-добрите черти на личността си. Основното е да не го отблъсквате от страх да не се сближите прекалено, а да оставите тези отношения да се развиват. Знайте, че ако го допуснете, то така ща дадете път на любовта в живота си, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Изненада

23.05.2020 | 22:01

Може ли да ми обясните по-подробно за "трето десетилетие на месеца"?

Отговори
2 0

ЯхналаМетлата

23.05.2020 | 21:48

Я пак? "През третото ДЕСЕТИЛЕТИЕ на месеца Телецът ..." :DDD Нещо мерките и теглилките яко ви куцат!

Отговори
3 0

Муки

23.05.2020 | 20:30

Със сигу.ност до 4 мога да броя , но все до 3 зодии стигам . Та питам - коя е четвъртата зодия / ако я знаете случайно /

Отговори
10 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?