46
Следвайте ни

Павел Глоба попари 4 зодии, парите и късметът бягат от тях през 2022 г.

viber icon

Известният астролог Павел Глоба разкри кои зодии ще трябва да много внимателни през 2022 г. с финансите си, защото звездите не са на тяхна страна.

Глоба разкрива кои 4 зодии ще се превърнат в каръците на зодиака през идните 12 месеца. Според него звездите им вещаят много трудности, перипетии и десетки изпитания, които ще преминат не особено леко.

Звездите препоръчват на представителите на тези знаци да не се отпускат и да са готови във всеки един момент да се борят срещу атаките на съдбата.

Рак

Още от началото на годината трябва да се стремите да останете спокойни и да не хуквате да гоните амбициозните си планове. Взимайте само много добре обмислени решения, особено ако се касае за кариера или бизнес.

Има шанс за раздор в семейството заради натоварения ви график. Не допускайте конфликтите да ескалират. До края на годината финансовото ви състояние ще се подобри.

Лъв

Ще може да изпълните всичките си начинания, но само при едно условие – ако си поставите ясен план, който изпълнявате систематично. Освен това Лъвовете, които не могат да сдържат арогантността си, рискуват да станат основа на сериозни скандали в семейството.

В края на лятото е добре да обърнете повече внимание на финансите си – изплатете дълговете си и планирайте бюджета си внимателно. Според Глоба въпреки трудностите ви предстои благоприятна година за създаване на потомство.

Стрелец

Успехът ви ще зависи от малките неща, които в никакъв случай не бива да пренебрегвате. Обърнете внимание на семейните отношения и професионалното си развитие. През лятото Стрелците ще трябва да се откажат от екстремните преживявания, защото може да се окажат опасни за здравето ви и да се нараните.

Очакват ви големи разходи през втората половина на лятото, а това ще предизвика скандали в семейството. Добре е в началото на годината да се опитате да си подложите максимално добре финансово.

Козирози

Ще трябва да бъдете постоянно нащрек. Напълно възможно е през 2022 година да загубите работата си или известна част от приходите си. Предварително спестените от вас пари ще ви дойдат на помощ.

Още в началото на пролетта упоритите Козирози ще имат шанс да отворят собствен печеливш бизнес. Основното нещо е да не пропуснете тази възможност, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?