Следвайте ни

Павел Глоба: Луд късмет очаква три зодии до седмица

viber icon

Астрологът Павел Глоба огласи, че седмицата от 14 до 20 декември ще се окаже повече от щастлива за три зодии. Той е категоричен, че през този период щастието ще им се усмихне и те ще бъдат сполетени от луд късмет. Ето кои са трите зодии, които ще се радват на много щастие и късмет през идните дни:

Овен
Овните имат реална възможност да станат по-щастливи и по-успешни в края на седмицата. Уикендът може да бъде посветен на романтика, запознанства и приятни срещи. Най-трудният период ще бъде в средата на работната седмица. Ще трябва да укрепите енергията си, за да се предпазите от манипулативни хора и други токсични индивиди. Във финансовия сектор са възможни сериозни промени и появата на нова мотивация и ентусиазъм.

Рак
Раците ще имат два много светли и енергийно благоприятни дни: 14 и 15 декември. Звездите са на тяхна страна, но на 16-ти все пак трябва да бъде малко внимателен. През останалото време Раците ще бъдат много успешни в решаването на сложни рутинни задачи на работното място и у дома. Ако не влошите отношенията със сродната си душа и роднините, то седмицата ще бъде много успешна. Също така астрологът Павел Глоба съветва да се помага на тези, които ще се нуждаят от помощ. Добротата на Рака ще спаси много отношения.

Риби
Голям късмет и успех очакват Рибите в края на идната седмица. От друга страна, в самото начало ще имат проблеми,  така че трябва да се научат да не се притесняват за малките неща. В периода от 14 до 20 може да се появят много нови възможности. Трябва да изберете най-важната посока за себе си. Павел Глоба съветва в понеделник да направите избор за това, което е по-важно на този етап - семейството или кариерата. Не можете да се справите еднакво добре и с двете, пише jenata.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?