44

Павел Глоба: Живота на тези зодии се преобръща на 360 градуса

Руският астролог Павел Глоба посочи зодиите, които ще се радват на невиждан успех през юли.

По думите му, късметът ще ги застигне още на 1-во число и ще ги следва на всяка крачка чак до края на месеца. Предстои един период на растеж, вдъхновение и успех за всички.

Използвайте времето за самоусъвършенстване, придобиване на нови умения и реализиране на дългогодишните си планове, съветва Глоба.

Вътрешното ви състояние играе специална роля през този месец. Колкото повече позитивност и увереност проявявате, толкова по-благоприятни събития ще идват в живота ви.

Лъв 
Лъвовете трябва да се настроят на позитивна вълна. Нещата им ще започнат да вървят по-лесно и успехът няма да закъснее.

Представителите на знака ще успеят лесно да реализират мечтите и желанията си. Звездите са благосклонни и всичките им идеи ще се превърнат в реалност.

Планетите са се подредили по такъв начин, че Лъвовете ще имат уникалния шанс да разгърнат своя потенциал и да постигнат изключителни висоти. 

Глоба твърди, че за тях юли ще бъде истински печеливш билет от лотарията. Положителните вибрации на месеца ще отворят пред тях много възможности за личен и професионален растеж. 

Юли ще бъде идеалното време да придобиете нови знания и умения, които ще ви помогнат да постигнете и най-амбициозните си цели. Периодът е благоприятен за обучение, четене на книги, посещаване на курсове и развитие на талантите.

Везни
За Везните идва моментът на промяна. Астрологът препоръчва да започнат с обновяване на интериора на дома. Въведете нови елементи и след това преминете към по-големи промени, които само ще ви помогнат.

От 20 юни представителите на въздушния знак попадат под влиянието на Меркурий. Планетата има магнетично и финансово значение.

Везните ги очаква голям бонус и участие в печеливши проекти, които ще генерират приходи в продължение на много години. За да могат да се задържат в паричния коридор, ще трябва да се отърват от дълговете си.

 
Представителите на знака трябва да бъдат отворени за комуникация и да не се страхуват да искат съвет от приятели и колеги.

Козирог 
Козирозите трябва да се придържат към плана си, но и да проявяват гъвкавост при евентуални промени.

Добре е от време на време да преразглеждат целите си и да ги коригират, за да вземат предвид новите обстоятелства.Това ще ги доведе до желаните резултати.

Изключително важно е да останат целенасочени, без обаче да пренебрегват възможностите за импровизация, които могат да се окажат също толкова значими.

Представителите на знака ще трябва да обърнат внимание и на обкръжението и настроението си. Периодът на късмет често е придружен от срещи с важни хора, които могат да повлияят на по-нататъшния ход на събитията, пише jenata.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?