46
Следвайте ни

Павел Глоба: Жив кошмар за три зодии през ноември, ще минат през ада

viber icon

Ноември е време за обобщаване на резултатите от изминалите месеци. Покровителят на годината - Белият метален вол, ще възнагради всеки представител на Зодиака според заслугите му, казва известният руския астролог,

Тези, които са давали всичко от себе си, ще получат съизмерима награда както в работата, така и в личния живот.

За представителите на три зодии обаче месецът ще е повече от кошмарен. Той ще е доста напрегнат и изпълнен с трудности. А проблемите ще се появяват буквално от нищото, предупреждава Глоба. 

Ето ги и зодиите, за които предпоследния месец на годината ще бъде просто ад:

Скорпион

Астрологът препоръчва на родените под този знак да избягват неприятните хора. Според него през ноември недоброжелателите и завистниците няма да спрат да се наместват в личния им живот и да вредят на успехите им на работа. 

Затова, препоръчва Глоба, е най-добре Скорпионите да ограничат социалните контакти само до най-близките хора.

Водолей

Понякога определят Водолеите като най-конфликтните и груби хора заради неспособността им да контролират собствените си емоции.

Представителите на този знак не трябва да очакват успех на работното място през ноември, ако не са в състояние да решават проблемите дипломатически, предупреждава специалистът.

Риби

Астрологът препоръчва на Рибите да се погрижат за здравето си през ноември. По думите му, те ще бъдат най-податливи на различни заболявания.

През ноември могат да се засилят и хроничните заболявания. Важно е да не забравят, че навременното посещение при лекаря ще премахне проблема в ранен етап, пишат от jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?