2374

Пътуване очаква Раците, а други зодии започват романтична връзка

ОВЕН

Днес казвайте това, което мислите. Това ще ви е само от полза. Хората, с които не сте могли да се разбирате преди, ще ви видят в нова светлина и ще поискат да се сприятелят с вас. Не са изключени и необичайни запознанства. Ще стане ясно как да разрешите финансови въпроси, които ви притесняват. 

ТЕЛЕЦ

Ако имате големи планове за този ден, се заемете с изпълнението им от сутринта. По това време много неща ще се развиват перфектно, а късметът ще съпътства новите начинания. Ще бъде възможно да избегнете дори дребни проблеми, недоразумения, които могат да развалят настроението ви. 

БЛИЗНАЦИ

Направете нещо интересно и приятно, съсредоточете се върху неща, които изискват творчески подход. Това ще ви помогне да отвлечете вниманието си от неприятни мисли и спомени, които могат да развалят настроението ви. Денят не е подходящ за обсъждане на важни въпроси.

РАК

Правете трудни неща: ще има шанс да се справите с това, което преди изглеждаше почти невъзможно. Решенията, които вземете днес, ще бъдат прости и ефективни. Благодарение на тях ще обезоръжите старите недоброжелатели и ще намерите нови приятели. Денят е идеален както за дейности на открито, така и за пътувания.

ЛЪВ

Денят не трябва да започва с важни неща. Първата му половина е идеална за почивка и възстановяване, а подходящото време за решителни действия ще дойде по-късно. Не си струва да обсъждате важни въпроси сутринта. Ще бъде трудно да се съгласявате и вероятността от конфликти е голяма. 

ДЕВА

Не се тревожете за дребните неща в началото на деня. По това време едва ли ще е възможно да избегнете дребните недоразумения, неприятните съвпадения и инциденти. Но ситуацията бързо ще се промени към по-добро, така че не губете търпение и се опитайте спокойно да направите това, което сте намислили. 

ВЕЗНИ

Много от нещата ще ви се получават веднага. Запознанствата днес ще бъдат особено лесни. Бързо ще намирите подход към тези, които сте срещате за първи път. Ще пламне взаимна симпатия, а може би ще се постави началото на романтична връзка. Ще имате много приятни моменти с любимите си хора. 

СКОРПИОН

Не губете време за дреболии, направете нещо наистина важно. Днес едва ли има проблеми, с които да не можете да се справите. Ще имате и възможност да реализирате необичайна, смела и много важна идея. Благодарение на подкрепата на близките ви много неща ще бъдат по-лесни. 

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте днес. Ще имате време да направите всичко, което сте планирали, и дори повече. Обстоятелствата ще се развиват успешно, няма да имате проблеми с реализацията на нови идеи. Струва си да се вслушате в съветите на познати, за да се ориентирате в необичайна ситуация.

КОЗИРОГ

Опитайте се да се отнасяте сериозно към всичко, което предприемате днес. Това ще ви позволи бързо да постигнете успех. Вниманието към малките детайли ще ви помогне да избегнате напрегнати моменти и неприятни изненади. Най-важните неща изискват вашето внимание и е по-добре да не ги поверявате на друг. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде наситен със събития и ще имате време да направите много полезни неща. Възможно е да трябва да решите проблеми, които не са възникнали по ваша вина. Това не означава, че ще бъде просто, но можете да се справите бързо, за да ви остане време за по-интересни дейности. 

РИБИ

Денят ще бъде успешен за онези, които не бездействат и са готови да се възползват от всяка ситуация. Дори и да се заемете с нещо напълно ново, първите успехи ще дойдат бързо и тогава няма да има неустоими трудности. Добре е да покажете инициатива в личните отношения.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?