49

Патрашкова разплака мрежата с тази непоказвана СНИМКА на Иван Ласкин

Панелистката в "На кафе" Кристина Патрашкова напомни за един от най-обичаните български актьори Иван Ласкин и със сигурност разчувства феновете му.  Журналистката сподели снимка на покойния артист от личния си архив в социалните мрежи и написа:

"С Иван Ласки преди години точно на този ден. Иван ми идва на гости, най-вероятно в този момент разказва какво последно го е нервирало. Още колко много неща казваше. А ние да помним творците!"

На кадъра се вижда как Ласкин носи подарък на Патрашкова в пликче. Тя пък на свой ред го посреща с табла, пълна с чаши.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Алито от София

Алито от София

30.10.2022 | 22:46

Не вярвам някой да се е разплакал за този нагъл пияница, дори и тези които ги събираше у гаража си да се наливат като за последно и почваха излишни спорове че джама не е стъкло и тем подобни, много надменен тип, нямаше нещо да не знае и може, и все някой друг му беше виновен, язък за жена му, че много я тормозише от ревност, тази хубава и яка жена се нуждаеше от мъжки ласки не от постоянно пиян,, мъж "

Отговори
1 0
Мариан Вълев - Куката

Мариан Вълев - Куката

30.10.2022 | 15:05

Великият Тодор Колев имаше един лаф. "Алкохола е хубаво и коварно нещо. Той те ободрява, разтушава, даже след 2-3 чашки и проблемите ти разрешава но, прекаляваш ли в крайна сметка човек рано , рано при свети Петър заминава..."

Отговори
4 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?