49

Път на младите: Това ли е новата водеща в bTV?

Гологлавият водещ Николаос Цитиридис изтръпна, след като мераклиите за стола му с всеки изминал ден стават все повече. Миналата седмица столът в шоуто изкуши актьора Михаил Билалов, а сега и добре позната ни красавица хвърли око на неговото място в "Шоуто на Цитиридис". 

Появиха се шокиращи снимки от студиото на Николас Цитиридис, но като водещ не е той, а известна светска журналистика, натрупала опит в "Папараци". 

Става въпрос за светското перо Елизабет Методиева, която публикува снимки като водеща на мястото на Цитиридис, а за събеседник е избрала руса красавица. 

Бързаме да уточним, че журналистката е седнала на стола на Николаос само за снимките на новия филм на Мариан Вълев "Чалга", в който тя има атрактивна роля. Във филма Бети играе донякъде себе си - на журналист. Снимките на новата продукция свършиха преди броени дни и сега екипът ще се съсредоточи в монтажа. Вълев заяви, че след около 6 месеца може би "Чалга" ще бъде на екран. 

Три са водещите фигури във филма - главната актриса, която мечтае да стане фолкпевица, гимнастичката Цвети Стоянова и журналистката Елизабет Методиева, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

30.09.2022 | 18:21

По тъпо име за филм не бях чувал и виждал. Ще е поредна тъпотия.

Отговори
2 0
А това е Добринка. Сещате се каква и е работата...

А това е Добринка. Сещате се каква и е работата...

30.09.2022 | 10:09

https://www.youtube.com/watch?v=KZ4RukFTG_E Това е Добринка. Работата й е да прикрива кражбите на високопоставените членове на партия ГЕРБ. Като схемата, с която цялото семейство на Делян Добрев прави санирането в Хасково. Добринка е другото име на модела, по който ГЕРБ управлява България 12 години. Добринките продължават да са навсякъде във властта. Заради Добринките продължават и злоупотребите с европейски средства, в това число ремонти на болници, училища, пътища и др. ❗️На 2 октомври изборът е между това дали да се върнем назад към кражбите и застоя на Борисов или да продължим заедно напред с номер 9 към променена България.

Отговори
4 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?