3906

Първото ще се разпадне племето на Амазонките: А ето кой е победителят в "Игри на волята" 5

Петият сезон на "Игри на волята" вече е в разгара си, а към момента няма ясно изразен фаворит. Зрителите залагат на различни участници, очаквайки те да стигнат до победата, като сред най-често срещаните имена са тези на Момчил и Дунев

Някои дами пък очакват, че този сезон ще видим женска доминация и първото място ще отиде при Оряшкова или Ситнилска. 

За жалост обаче първото племе, което ще се разпадне е това на Амазонките. Победата също е ясна, а в обединението на племената ще видим култови личности. 

Иван Рълев

 

Уви, сметките на всички ще се окажат грешни. Все повече информация около риалитото, заснето през лятото изтича по различни канали, и вече е ясно кой печели сумата от 100 000 лева. Това е Иван Рълев, който в момента е част от племето на "Гладиаторите". 

До сливането на племената се очаква да се класират Мартин (Елвиса), Мастагарков, Дунев, Цвети, Крум, Рълев, Виолета, Момчил и Радо.

Зрителите няма да видят как любовта на Румен Радев и Мудева разцъфва, защото той няма да успее да се измъкне от Чистилището. Моника пък ще напусне предаването поради здравословни причини.
Финалната битка ще е между Крум, Рълев и Мастагарков, като все пак зъботехникът, виновник за перфектните усмивки на много известни лица у нас, ще грабне мечтаната победа, пише show.blitz.bg. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тв критик

Тв критик

26.09.2023 | 07:47

Че това не става и маймуни да го гледат .

Отговори
1 0
yuiyu

yuiyu

26.09.2023 | 00:08

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: +----- https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?