1553

Първо в "Марица": Фалира кръчмата на прочут "кукувец", продава се

Кръчмата на прочутия "кукувец" Август Попов затвори окончателно. Заведението се намира в София точно срещу сградата на община "Слатина".

От няколко седмици "Август грил" беше затворен. Наш репортер видя днес лично, че всичко се изнася, а брокери на недвижими имоти снимаха отвън. Явно постройката ще се продава.

Заведението претърпя няколко промени през годините - българска кухня, сръбска, накрая просто бистро. Дори през 2016 година шеф Манчев снима там "Кошмари в кухнята", за да опита да възроди бизнеса. Уви!  Но клиентелата намаляваше постоянно, докато накрая се събираха само приятели на актьора.

Мястото може и да става за обедно меню, но не и за разпускане с приятели, тъй като минаващите на три метра трамваи създават дискомфорт.

Попов имаше участия в заведения и по морето, но не е известна съдбата им. Август беше сред първите актьори в предаването "Ку ку", като най-запомнящата му се роля беше на проститутките заедно със Слави Трифонов. От години обаче Попов рядко се снима в родни продукции.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Харесвах

Харесвах

25.06.2022 | 23:26

го като актьор, но нещо се обърка и сега е зле.

Отговори
7 0
мхм

мхм

25.06.2022 | 20:02

Плондер некадърен!!!

Отговори
7 7

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?