71

Първо в "Марица": Депутатка от "Промяната" роди момиченце от баща швейцарец

Щастливо събитие беляза все пак леко мрачния край на парламента. Депутатката Александра Милчева е родила момиченце преди два дни, разбра "Марица". Бащата е швейцарец.

Малката се казва София, появила се е в столична болница. Двете с Александра са добре, щастливата майка се е чула с колегите си от "Продължаваме промяната". Милчева ходеше на работа буквално со последните дни преди раждането. Интересното е, че самата тя е родена на 23 юли.   

Александра е родом от Търговище, водеше там листата на "Продължаваме промяната". Тя се прочу със страхотна реч в защита на Никола Минчев, когато излезе в напреднала бременност на трибуната и обясни защо иска децата й да живеят в България (вижте във видеото).

Александра е специалист по кибер сигурност, завършила е СУ, а после колеж в Лондон и магистратура в Харвард. Родителите й са много уважавани в Търговище, научи "Марица", като бащата е сравнително крупен земеделски производител.

 

 

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

28.07.2022 | 17:27

Чакайти да драсна идна чирта на стената.....най посли идин дипутат да бачка! Ко кат е бременна, ду пуследну да си варши рабутата за куято е испратена вав парламента. Убачи....ни ма кефи чи бащата на лапето е швийцарец- сига таз ша земе дитету и газ кам Алпите, там ша пасе крави, дои мляку и ша яде шукулади тублерони, а трябваши да дръпни мажа си тука, тука да живеят и са праят ут мляку балгарске шукулади. Кой как можи си управя животат. Аз аку имах жина швийцарка-да ни мислити чи щях да стоя тука и да паса магаритата пу хендецити и къра.....ехееее-щях да са прая на банкер там и да зяпам кравата Милка пу пулянити на тез баири Алпи...ама де касмет!

Отговори
3 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?