1553
Следвайте ни

Първата Мис България: Вдигнахме тайна сватба с Грашнов

viber icon

Първата Мис България Бранимира Антонова разказва надълго и нашироко за първия си брак с Владимир Грашнов в своята автобиографична книга. Бранимира се среща с Грашнов на събиране в неговото жилище, като двамата са на по 19 години.

Той - току-що е излязъл от казармата след операция от спукан апендикс, а Бранимира била оперирана от преплитане на червата. Харесали се, той я изпратил и й предложил да се оженят.

„Обичах истински Владо Грашнов и ми липсва. Изживели сме много неща”, казва Бранимира. Любовта между тях е изключителна, тъй като Грашнов напуска родителите си, които не искат той да се жени рано и влюбените се крият в Троянския манастир, пише „Минаха години“.

„Оженихме се против родителската воля, когато техните не бяха в България. Направихме го с фалшиви медицински на 15 юни 1973 година, две години по-късно се роди дъщеря ни Мария“, спомня си днес Бранимира.

По-късно двамата се разделят, защото решили, че нещата между тях се изчерпали, а красивата дама се жени още два пъти. „На шега се оженихме, на шега се разведохме прегърнати с Грашнов“, смее се днес Бранимира.

После тя се жени за Венци Петков и Владо Денев. Красавицата, която остава в историята като първата Мис България, цени всичко, което животът й е поднесъл. Тя живее без пенсия, въпреки че е навършила годините, но се оправя в живота.

Казва, че никога не е използвала крем за лице, нито разкрасяващи процедури. „Сега се притеснявам от коронавируса и се пазя, на 69 години какво друго ми остава“, казва красивата Бранимира Антонова.
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Избрали са я по красота, не по любовник.

Избрали са я по красота, не по любовник.

17.12.2021 | 20:35

Като я гледам на снимката, на сегашните й години е по-красива от избраните "Мис. България" в последните години.

Отговори
0 0
Хаха

Хаха

15.12.2021 | 15:21

Много тъпо коментар

Отговори
3 0
Е, каква

Е, каква

14.12.2021 | 10:03

пенсия, като не е работила? ВЪРХУ нея са "работили" мъжете й, всеки е оставил по нещо и затова сега си има парички.

Отговори
5 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?