2374

Пържоли и Априлски пленум: Лорд Евгени Минчев размаха модната секира за Лейди Гага и Ана Уинтур СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Лейди Гага размени палтата от пържоли с различен кич

Искам да нарека това Симетрия на труфя. Вярно е, че има линия и в случай че това беше схема на хол, всичко щеше да е търпимо. Но това е рокля, с искания да бъде вечерна. Двете торбички, наподобяващи сутиен, висят във въздуха с претенцията за постоянни колони на дизайна, само че те са единствено едни меки възглавници, които провокират в мен състрадание. Одобрявам дантелената гарнитура, обикаляща гърба и раменете, както и златистата рокля, наситена с камъчета, само че въпреки всичко симпатична. Има нещо в прическата, което може да бъде усъвършенствано, само че би трябвало се стигне чак до аналогия с Шиниъд О Конър. Това занимателно стичане на платове и цветове сигурно ще бъде запомнено, само че запомнени във вековете са били и други трагични събития.

Маймарова и Мишел Бонев- отличен 6!

Отлично съчетани цветове в компания на звезди, лансиращи хубост. На напред във времето актрисата и продуцент Мишел Бонев, демонстрира следобедно усърдие със сако и прическа, станали симпатични на всички. Бонев не се е пренаситила с цветове, само че в нея грее вътрешна заря, която трансформира и най- дребните детайлности в холивудски филм. Козметичната кралица Лина Маймарова влиза в класацията с този дръзновен шал, черна рокля и кожено яке. Комбинация, която не подхожда на всекиго, само че тук има своето утвърждение. Симпатичният господин от Канада Дани Брандамур впечатлява с каре, ушито по всички правила на висшата кройка и жанр.

Ана Уинтур крещи от цветя и кормила

Назоваваната постоянно като фешън кралица Ана Уинтур тук наподобява повече на фешън Пепеляшка. Никой не може да ме убеди, че това подхожда на една жена в избрана възраст, макар че държи международната мода в ръцете си. Или най-малко както стилният хайлайф счита. Текстилното свлачище е по този начин изпъстрено с цветове, че изцяло мога да възприема, че то е тръгнало от поляните над село Дъбравите и е стигнало до село Баткун, повлякло керемиди, речни камъни и прочие естествено обилие. Кройката е нещо покрай пердета в хол на вдовица, къдрите към врата и ръцете са смирени, девически, провинциални. Уинтор е трябвало да влезе в различен бутик по този мотив, в случай че не е взета за приема напряко от лятната си къща. Прическата издава „ тъжба за младост “, тя навлиза от ден на ден в ролята на прикриваща лицето, което за възрастта на Ана въпреки всичко наподобява младежко.

Гери Никол - в „ бодито на изгряващото слънце “

Откъде да стартира в това  териаки от цветове... Че и алено ветрило съвсем кетчуп а знаем, кетчуп на териаки биха поставили единствено американците. Къде е Гери Никол и кое постанова да е облечена по този начин? Рекламно лице на лютеница? По- неприятно? Манга- кралица? Предполагам, че тя самата знае отговора, само че той до мен към момента не е достигнал. Прилежно предан на положителния усет, считам че тук младото дарование е кривнала настрана, може би по силата на някаква краткотрайна мода или мотив. Затова и рецензията ще е на половина дръзка и на половина премълчана. Прическата би развълнувала всеки вятър, явно единствено не и този на смяната. Има нещо от стилистиката на звездите от 80-те, в това число Сиси Кеч, както и множеството краткотрайни такива, чиито фотоси седяха в кабините на интернационалните водачи. В „ бодито на изгряващото слънце “ съзираме нещо като луна или слънце, което се отличава внезапно по отношение на останалата вселена от цветове и форми по певицата. Ако този съвет и помогне- правя подарък и го- в случай че и тя като мен не е съгласна с външния си тип, дано сложи едно голямо едноцветно пончо от горната страна и да понижи стилното напрежение, което евентуално освен аз чувствам.

Априлски пленум във визията на Хранова

Няма избавяне от социалистическия изискан в българската сцена. Извън благосклонностите и уважението към тези изпълнителки, не мога да премълча разочарованието си от избора им на дреха. Като показвам, че това е дрешника им за поява на сцената на зала 1 в НДК, запитвам се- за концерт към Априлския пленум ли са там или за друго? Годината е 2022, модата е друга а по какъв начин се обличат международните лелки, може да надзърнат в албумите на Шърли Беси, Лайза Минели, Мирей Матийо. Мая Нешкова е пробвала нещо в жанр Шанел, само че не съм сигурен дали починалата дизайнерка би одобрила това. На Маргарита Хранова и липсва голям шал на цветя с цел да я сравня с Надежда Кадышева- съветската национална и поп певица. Петя Буюклиева е сякаш най- умело облечена за статута и възрастта си. Има някои елементи, които е можела да пропусне, само че благосклонността въпреки всичко остава и съгласно това, което е облякла. Вили от дует Шик, би била по- изискан без тези дантели, отдолу под които има гледки, които може да спести на окото.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
Митко

Митко

13.05.2022 | 12:03

Лъчезар Христов Василев е нагъл, настоятелен и се опитва да заблуди възрастни хора, да им спечели доверието и да ги вкара в беда.

Отговори
0 0
Ева

Ева

11.04.2022 | 19:46

Този псевдо -лорд и- мъж вече омръзна на всички.Единственото му удоволствие е да плюе хората,които създават нещо.

Отговори
1 0
Алито от София

Алито от София

11.04.2022 | 17:40

Цървул пазарджишки, добре че пейчинов те съжали и ти остави пари като негова колежка, що до сега щеше да си по гюмовете

Отговори
1 0
Лорд Жеко

Лорд Жеко

10.04.2022 | 11:00

Ана Уинтър ще се съобразява в бъдеще с мнението на псевдо лорда от Балканите.

Отговори
2 1
Mимето

Mимето

10.04.2022 | 00:45

Добре. Да се съсредоточи повече на Оскарите

Отговори
1 0
Шивачът

Шивачът

10.04.2022 | 00:36

Кой си ти?

Отговори
2 0
Шивачът

Шивачът

10.04.2022 | 00:36

Кой си ти?

Отговори
1 0
как кой?

как кой?

10.04.2022 | 02:48

Лорд Минчев е като Стандарт енд Пуърс, който плати го хвали, който не плати - го обижда!

Отговори
5 0
Лорд Жеко

Лорд Жеко

10.04.2022 | 11:01

Така си изкарва прехраната

Отговори
2 0
Дали

Дали

11.04.2022 | 22:18

Само така си я изкарва?

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?