Следвайте ни

Парите винаги ще бягат от вас, ако в кухнята държите...

viber icon

Финансовите проблеми са в състояние да съсипят сериозно живота ни. Има обаче начин да се отървем от безпаричието, борчовете и вечно лошия късмет още сега.

За причините, които водят до липса на финанси, можем да говорим много дълго време. Някои хора дори не се и опитват да увеличат доходите си и очакват парите просто да се появят в портфейла им. Други пък се трудят неуморно, но въпреки това упоритата им работа не носи желания резултат.

Преди да научите как да се отървете от финансовите затруднения и неуспехи, ви предлагаме да разберете защо усилията, които полагате, не помагат за увеличаване на богатството ви.

Защо се случва това и как да променим ситуацията към по-добро? Отговорът на тези въпроси ни дава древното китайско учение Фън шуй.

Оказва се, че в домовете ни често има предмети, които ни обричат ​​на финансови трудности. Можете да се измъкнете от бедността, ако сте наясно кои са те и защо нямат място в жилището ви.

Експертите по Фън шуй посочват причините, които карат парите буквално да се изпаряват. И една от тях са нещата, които държим в кухнята.

По думите им, печката, микровълновата фурна и тостерът не трябва да са близо до хладилника, пералнята или мивката, защото двата елемента - Огънят и Водата, никога не трябва да са близо.

Освен това на финансовото благосъстояние отрицателно влияят големите полилеи и тенджерите, подредени на високи окачени рафтове.

Отразяващите повърхности в декора на кухнята също оказват разрушително влияние на човешката енергия.

Според Фън шуй ножовете, ножиците, вилиците и рендетата трябва да се съхраняват в затворени кутии.

Боклуците и мръсотията в кухнята също блокират паричната енергия, така че там винаги трябва да има ред и чистота.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Интелигентен

Интелигентен

18.10.2020 | 22:29

Към Hira,и Даниeла-Внимавайте!Това са шарлатани и ШАРЛАТАНИЯ-,ТОВА СА ПИРАМИДИ.От къде ще дойдат толкова много пари за да се платят.Сигурно е.....борса?И там не е за всеки-ИГРА НА БОРСАТА,НЕ Е ЛЪЖИЦА ЗА ВСЯКА УСТА.

Отговори
6 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?