1553

Парите са при Водолея, нервен ден за друга зодия

Късметлийски петък от нашия екип! 

ОВЕН

Благоприятен ден за важни бизнес срещи или сериозни преговори на най-високо ниво. Бързо ще разберете как да намерите нови съюзници и да привлечете подкрепата на влиятелни хора. Може да възникнат трудни ситуации, но вие ще покажете най-добрата си страна и ще намерите изход от ситуация, изглеждаща почти безнадеждна за другите. 

ТЕЛЕЦ

Денят ще мине добре. Няма значение дали предпочитате да работите самостоятелно или в екип, във всеки случай ще имате шанс да постигнете голям успех. Възможен е напредък в професионалната сфера, не са изключени и предложения за нова работа или дългосрочно сътрудничество.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще ви бъде по-трудно да запазите спокойствие. Ще се тревожите от дребни инциденти, ще се ядосвате или ще се разстройвате, когато нещо не ви върви. Не взимайте важни решения под влияние на емоции. По-добре изчакайте по-спокоен момент. Избягвайте конфликтни ситуации.

РАК

Добър ден за обсъждане на планове с бизнес партньори, колеги или ръководство. Ако направите това в неформална обстановка, бързо ще се споразумеете за всичко. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Някои от вас ще сключат добри сделки. 

ЛЪВ

Денят ще започне с добра новина. Не са изключени и примамливи бизнес предложения. Тук е по-добре да не бързате с отговора, а първо да съберете цялата налична информация, да говорите с информирани хора и да се консултирате с познати, на чийто опит се доверявате. 

ДЕВА

Денят ще е подходящ за проява на инициативност. Дори да се захванете с нещо трудно, бързо ще постигнете първите успехи и това ще ви даде допълнителен стимул. Вероятни са успешни сделки или преговори. Ще се справите с решаването на нелеки задачи, затова почивката ще ви е крайно необходима.

ВЕЗНИ

Денят ще е напрегнат и доста изморителен. Най-вероятно няма да имате възможност да се съсредоточите само върху едно нещо. Ще трябва да се справите с няколко неща едновременно, да коригирате грешки, допуснати от други хора и да разберете какво може да се направи, за да се справите бързо с възникналите проблеми. 

СКОРПИОН

Днес ще сте по-избухливи и импулсивни от обикновено. Поради това могат да възникнат неудобни ситуации, ако не се вслушате навреме в гласа на здравия разум. По-добре е да не прибързвате с решенията, особено сутринта. Денят ще донесе много събития, които няма да могат веднага да бъдат оценени правилно. 

СТРЕЛЕЦ

Дори днес да решите да правите само най-простите и добре познати неща, не разчитайте, че ще се справите лесно и бързо с тях. Възможно е да възникнат трудности там, където най-малко сте очаквали, но по пътя ви няма да има непреодолими препятствия. Денят ще е благоприятен за общуване.

КОЗИРОГ

Днес ще трябва да проявите постоянство и самочувствие. Благодарение на тези качества няма да попаднете под лошо влияние, ще останете верни на принципите си и няма да забравите нито за минута важните цели, които сте си поставили. Възможни са непланирани разходи и дори временни финансови затруднения.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще сте особено чаровни и привлекателни. Следователно няма да е трудно да спечелите симпатиите на нови познати и да ги привлечете като съюзници. Някои от вас ще осъществят бизнес контакти, които ще им бъдат полезни в близко бъдеще. Очаквайте парични постъпления.

РИБИ

Работата днес ще бъде повече, отколкото сте очаквали. Възможно е да възникнат проблеми, които ще изискват спешно решение и за да се съсредоточите върху тях, всичко останало ще трябва да отложите. Няма да е лесно да запазите спокойствие. Добри новини ви очакват следобед.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?