49

Парите я бият! Нана Гладуиш влиза в имение за $6 милиона, вижте какво работи съпругът ѝ

Нана Гладуиш окончателно слезе от родния ефир, след като последната година често отсъстваше от него. Любимката на зрителите от предаването "Съдебен спор" е решила да сложи край на кариерата си и да емигрира заедно със семейството си в Америка. От няколко години насам те прекарваха в Щатите по един-два месеца годишно, а сега окончателно щели да заживеят зад Океана за постоянно.

Нана и съпругът й Джонатан дори са инвестирали в свой собствен имот. Съвсем скоро са сключили сделка за покупка на огромна къща, която се намира в един от топлите щати. Мъжът на тв звездата заминал за Америка преди нея, за да преустрои бизнеса си там. Къщата е с огромен басейн в непосредствена близост до океана, твърдят източници на Lupa.bg. Имение от такъв клас струва поне 6 милиона долара, категорични са брокери.

Всеизвестно е, че британецът е мултимилионер и откакто се ожени за Нана, бизнес делата си въртеше от България. Той е собственик на един от огромните колцентрове, които обслужват целия свят, има още и проспериращ бизнес с комуникации и криптовалути. Наскоро се наложило да се установи в Америка, където е меката на този тип дейност и няма как - нормално е цялата фамилия да го последва.

Семейството иска да предостави и по-добро бъдеще на сина им Джейсън, който е вече в тийнейджърска възраст. Той е запален по тениса от съвсем малък и вече жъне успехи на корта. Тренира професионално и според учителите си бил следващата голяма тенис надежда в световен мащаб. В Щатите обаче щял да има много по-голямо поле за изява и отлични условия за тренировки, така че пътят му към Големия шлем да бъде по-лесен.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Пари

Пари

02.12.2023 | 09:12

има, но здраве - не, защото е много агресивна и зла.

Отговори
1 3
БРАВО

БРАВО

01.12.2023 | 17:57

Нана......Това беше правилния избор,далеч от завистта и простащината,далеч от този к***** БГ..... Бъдете живи и здрави...!!!! Не гледам ,,Съдебен спор,, но Нана ми харесва,готина е и искренно се радвам,че постигна мечтите си....!!!!

Отговори
4 2
Къде я

Къде я

01.12.2023 | 13:29

Бият парите по задника или по главата.

Отговори
3 3
Като видях

Като видях

01.12.2023 | 13:29

Нейна снимка с някъв го помисли за дядой или бащай а то мъжлето било. Някакъв дятка .

Отговори
3 1
Чак пък

Чак пък

01.12.2023 | 12:34

Любима . За зрителите на предавания за безгръбначни може.

Отговори
3 3

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?